Sayın arkadaşlar
yardımcı olan arkadaşlarımın olacağını umarak yazıyorum elimde 200gb ide samsung hard disk var ve bu hard diski sataya çevirecek dönüştürücü mevcut bu arada boardım yeni aldığım asus p5pl2-se asus board var ve sadece 1 ide girişi olduğu için sıkıntı yaşıyorum p4 3.0 512mb ram winxp pro service pack2 işletim sistemi kullanıyorum nec dvd var ve bazen dvd yi çalıştırınca makine kasıyor
sata tanıtımı konusunda yardım bekliyorum.
Kolay gelsin
ide hard diski sata yapma
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj
ide diskleri sataya çeviren dönüştürücüler var bunları pc satan yerlerden temin edebilirsin heralde ben pek ras gelmedim ama bulunmaz diye bir şey yoktur heralde
Son Düzenleme: erkanc ~ 19 Mayıs 2007 21:13
Yıllanmış Üye
259 mesaj
sendeki 200 gb ide bu aparatlarla gerçek sata performansını vermez.. ben olsam bunlardan alsam bu aparatın olduğu hddye işletim sistemi kurmazdım..
bunlara taktığım hddyi depo olarak falan kullanırdım, ikinci bir sata disc alır direk olarak anakarta takıp buna windows kurardım.
Yıllanmış Üye
207 mesaj
doğru olanda o hem boşa masraf edilmemiş olur hemde 200 gb.depo ,kimden kötü:D
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
öcüüsendeki 200 gb ide bu aparatlarla gerçek sata performansını vermez.. ben olsam bunlardan alsam bu aparatın olduğu hddye işletim sistemi kurmazdım..aynen katılıyorum.Sata performansı beklemen yanlış olur. Ama öcünün öneridigi aparat ıle işini görebilirsin.
bunlara taktığım hddyi depo olarak falan kullanırdım, ikinci bir sata disc alır direk olarak anakarta takıp buna windows kurardım.