Evet Arkadaşlar IDM Yani Internet Download Manager denilen Yazılım (Öyle Yazılımın Ben) Rapid'den HotFile'den Dosya İndirirken Böyle bi donuyo baya bi bekliyorum 10 dk falan ondansonra indirme ekranı geliyo indir diyorum indirmiyo herşeyi 0 olarak gösteriyo öyle bekliyo ... niye böyle oldu acaba bu hafta 3. formatımı attımda yeni toparladım PC yi idmyi yükledim böyle oldu niye acaba ?????
IDM'nin Suyu Kaynadı !!!
Üslup pek hos olmamis ama yinede sana yardimci olmak adina bir kac detay vereyim.
Kullanmis oldugun yazilim su an tartismasiz Dünyanin en iyi download yazilimidir. Bunu ben söylemiyorum. Istatistiki bilgiler bunu gösteriyor. Neyse senin sorunlarina gelirsek;
Öncelikle bilmelisinki hotfile ve benzeri siteler free kullanicilar icin download manager kullanilmasina izin vermiyor. Bu nedenle IDM ayarlarindan indirme engelleme tus kombinatsyonunu kendine göre ayarlaryip, bu tür sitelerde onu kullanmalisin. Böylelikle o indirme isleminde IDM devreye girmeyecek ve sende alternatif indirme yöntemlerini kullanacaksin.
Donma olayina gelince, bendede bazen oluyor ancak 1-2 saniyelik zaman dilimi icinde tekrar son buluyor. Fakat sen sag tiklayip IDM ile indir dersen bu sorundanda kurtulmus oluyorsun...
Çözüm ne imiş ? Söyleyinde bilmeyenlerde yararlansın !