arkadaşlar İE 6 da sorun var.Ana sayfa mı google yapmıştım.Fakat Şu an Ana sayfam google33.com diye bişey açıyor alltta reklam falan gösteriyor kız resimleri falan İnternet seçeneklerindeki giriş sayfası yeri soluklaştı ve ben oraya hiçbirşey yazamıyorum.Varsayılan özelliklere getirdim sonuç aynı sıfırlama yaptım yine aynı acaba pc ye virüs mü girdi
İE 6 da sorun var
Ana sayfanızı şu şekilde değiştirin ve tarama yapın:
Çalıştır'a regedit yazıp enter tuşuna basın. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main yolunda start page değerini tıklayarak istediğiniz giriş sayfasını yazın.
virüs bulaşmış sistem geri yükleme yap bu sorunla karşılaşmadan önce çözülecek sorum
bir kaçkere karşılaşmıştım sorum bu yöntemle çözülmüştü
yada combofix ile tara pc ni
eset smart security ile tarattım bulamadı virüs falan acaba advanced system care ile falan taratsam mı yada malvare byts la birde internet özellikleri giriş sayfası yeri hala soluk anasayfamı google yaptım eltahirin dediği gibi ama hala soluk gösteriyor ayrıca combofix i daha önce çok denedim ve pek faydalı bir virüs malvare programı değil
Malwarebytes'ı deneyin bir de bakalım. Ayrıca sistem geri yükleme de yapın. Belki çözer sorunu.