Evet arkadaşlar bir arkadaş tamir için laptop unu bana gönderdi.Makina özellik bakımından gayet iyi ama çocuk xp den vazgeçmiyor.Xp yüklü bu makinada ie-7 özellikle ekolay ve mynet te sol alt köşede 'sayfada hata'problemi veriyor.Siteleri açıyor oyun odalarını açarken tık yok . . .
Düzelir diye flash playeri kaldırdım en güncelini kurdum.Sonra da javayı en son sürümüne güncelledim.Ama yine de düzelmedi.Bu kesinlikle virüs değil.Explorer dan kaynaklanıyor.Google a da yazdım bilinen bir sorun ama çözülmemiş.O da benim gibi tek tarayıcı explorer kullanıyor.Chrome ya da Firefox yüklesem bu sorun onlarda olmaz.Ama istemiyor pc'nin sahibi.Ayrıca explorer 8 i yüklesem düzelir diye düşünüyorum.Ama iş ki böyle çözmek sorunu . . . . .
İE-7 De 'Sayfada Hata' Problemi . . .
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
188 mesaj
Son Düzenleme: Banned ~ 02 Aralık 2010 07:10
Yıllanmış Üye
349 mesaj
Sayfada Problem yazısının üstüne tıklayarak ayrıntıları inceleyip buraya yazar mısınız? Maalesef internet explorer internet sitelerinin kullandığı bazı özellikleri desteklemiyor. Ayrıntıları buraya yazarsanız belki çözümde yardımcı olabilirim.
OP Banlandı
188 mesaj
Arkadaşım öncelikle yardımın için çok tşk ediyorum.IE-8 yükleyerek sorunu çözdüm ...
IE-8 kötü bence sen IE-9 beta al çünkü daha hızlı ama bilgisayarın xp veya vista 64bit ise yükleyemessin sadece windows vista (32bit) windows 7 (32bit - 64bit) için uyumlu IE-9 beta yükleyemessen FireFox Yüvista (32bit) windows 7 (32bit - 64bit) şeklinde göstermene gerek yok. 64 bt vistada var ve 32 bit çalışyıor ondada.