Arkadaşlar, işyerimizde kullandığımız web tabanlı otomasyon programında kullanıcılar için elimizde mevcut çeşitli özelliklerde 5-6 bilgisayar mevcut. Ancak otomasyon programı için İnternet Explorer 7 veya üstü yüklü olması gerekiyor. Bu da maalesef elimizdeki bilgisayarlarda çok kasılmaya neden oluyor. Bilgisayarların hepsinde XP kurulu ama 5-6 sene önce aldığımız veya netbook lar var. Elimde atıl vaziyette duran bu makineleri düzenleyerek aptal terminale dönüştürmek istiyorum. Sizden öğrenmek istediğim;
Sisteme en az yük bindirecek (İE 7'yi kullanabileceğim) işletim sistemi nedir? Ve bu işletim sistemi için minimum gereksinim nedir?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
IE 7 kullanabilecek aptal terminaller için..
Arkadaşım zor zaten en düşük xp şu anda xp den aşağı kullanılan işletim sistemi yok dediğine göre 5 6 yıllık pc ona sen şimdi kalkıpta wista yada win 7 kuramazsın xp de devam edeeksin mecbur fazla program yüklemezsen normal çalışır pek fazla kasılacağınıda sanmıyorum
Magiclowe, cevabın için teşekkür ederim.
bornovahmed, tahtıravan nedir???
ie7 yi sadece microsoft işletim sistemlerine kurabilieceğiniz ve bunların en düşük sistem gereksinimi olan versiyonu xp olduğu için tek seçenek windows xp dir. sp3 dahil tüm güncellemeleri yüklü olan ve gereksiz servisleri kapatılıp mevcut donanıma göre optimal hale getirilmiş bir windows xp tek seçenektir.
firefoxlu azyer kaplar pardus çıkınca 2011 kur http://www.ozgurlukicin.com/
5-6 yıllık makinalarda sanmıyorumki İE 7 kasılsın.Çünkü benim işyerimde Pentium III 667 Mhz işlemci , 256 MB RAM 15 GB harddiskli makina var.Ama İE7 kasılmıyor.Hepsine temiz bir format atın.Kasalarınız büyük ihtimalle ŞİŞMİŞTİR. Kasalarınızın özelliklerini yazarsanız daha fazla yardım edebilirim.