Xp işletim sisteminde IE6 TR kullanıyorum. Deneme amaçlı IE8 TR beta yüklemek istiyorum. Daha sonra bunu silip eski IE6 'ya dönmek istiyorum. Sistem ayarlarım bozulmadan, IE8'i silp ,IE6'ya nasıl döneceğim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ie 8'i Silme
bu programı kullan ama işin çok zor senin gibi İE8 yükleyip silemeyen bir arkadaş format atmak zorunda kalmıştı..
dostum senin ie6 yı silmen demek sistemden bir parçayı söküp alman demek yani sen bunu silersen ki çok zor drtsn.32 hatası alman veie explorer hataları demek+sistemin bozulması demek yani sen bunu silersen sisteminin illaki bir hasar görecektir
Çok kolay önce İE8 i yükleyeceksin ondan memnun kalmazsan program ekle kaldırdan kaldırdığında varsayılan olarak İE6 tekrar yerini almış olacak
arkadaşım çok kolay diyorsunda senin dediklerinin aynısını arkadaşa söylediğimiz halde ve çeşitli programlar önerdiğimiz halde kaldıramadı ne yazık ki en son format atmak zorunda kalmış kaldırmak için. üstelik windowsun kendi ekle kaldırından da değil daha gelişmiş programlarla kaldıramadı.google'a yazarsan bu konuda muzdarip başka kullanıcılarda olduğunu görürüsün.diğer arkadaşlarada buradan İE8 tam oturmadan indirmemelerini söylüyorum indirenler bin pişman şimdilik İE7'e kalmaları en mantıklısı olur.
IE8'i bilmiyorum ama IE7'yi kaldırdığımda IE6 otomatik olarak yüklenmişti. Bununla ilgili microsoft.com'dan faydalanabilirsiniz.
kyliearkadaşım çok kolay diyorsunda senin dediklerinin aynısını arkadaşa söylediğimiz halde ve çeşitli programlar önerdiğimiz halde kaldıramadı ne yazık ki en son format atmak zorunda kalmış kaldırmak için. üstelik windowsun kendi ekle kaldırından da değil daha gelişmiş programlarla kaldıramadı.google'a yazarsan bu konuda muzdarip başka kullanıcılarda olduğunu görürüsün.diğer arkadaşlarada buradan İE8 tam oturmadan indirmemelerini söylüyorum indirenler bin pişman şimdilik İE7'e kalmaları en mantıklısı olur.Yanlış yapmış tabi. Program Ekle\Kaldır menüsünde direk görünmez ama "Güncelleştirmeleri göster" menüsünde görülür. Sanırım arkadaşın onu bulamamış...SP3'lü XP varsa, SP3 kaldırılması gerekiyor. Sonradan kurulmak üzere, onu da belirteyim. Yani IE8 kurmadan önce SP3'ü kaldırıyorsunuz, IE8'i kuruyorsunuz, üstüne SP3 kuruyorsunuz. Zaten indirirken olan bölümde bunlar anlatılıyor. Tabi okuyana...
bunu yazdığınız iyi oldu. hala İE8 kaldırmak için çırpınan arkadaşlarımız buraya yazıp yardım istiyor.en azından bu bilgiler onlara yol gösterir.