Merhaba Arkadaşlar,
Ben ie 8 yükledim.Ama,özellikle ilk bağlantıda sayfaları çok geç yüklüyor.Bazen 15-20 sn bekletiyor.Bu durum daha önceden kaydedilmiş dosyaları açarkende aynı.Hatta kaydelmiş dosyalardan bazılarını bazen 40-50 sn de açıyor.
i8 7 de böyle değildi.
İe 8'i hızlandırmanın veya olmazsa kaldırıp ie 7'ye dönmenin yolunu bilen arkadaşlar varsa (denetim masasınadan denendi olmadı)yardımcı olurlarsa sevinirim.
ie 8 ve hız
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.okudum ve denedim.Hiç bir değişiklik yok
sebebini bilmem ama bende ie8 firefoxtan hızlı çalışıyor. eğer varsa eklentileri kaldırın tamamen tertemiz bir ie kullanın internet seçenekleri/gelişmiş sıfırla seçeneğini kullanarak ayarlarını sıfırlayabilirsiniz ilk kurmuş gibi olur
Biraz geç oldu ama İslamoğlu,gene de söyleyeyim.Bugün "yüklü güncelleştirmeleri göster..." isimli mesajını tekrar okuduktan sonra,explorer 8 'i nihayet kaldırabildim.Daha önce de program ekle kaldırdan o kadar da aramıştım.Meğer internet explorer 8 olarak değil,"windows internet explorer 8 olarak aramak gerekiyormuş.Demek insan sinirlenince gözünün önündekini göremiyor !
Vesile olduğun için sağol İslamoğlu.Nihayet,explorer eski hızına kavuştu. explorer 8 yüklemek isteyenler mutlaka düşünmeli !
simeliDemek insan sinirlenince gözünün önündekini göremiyor! explorer 8 yüklemek isteyenler mutlaka düşünmeli !IE8, IE7'den çok daha hızlı ve bunun bilgisayar sistemi ile alakası yok, sinir olduğunuzdan dolayı o yazıdaki şeyleri de görmemiş / denememişsinizdir zaten büyük ihtimal. Ön yargılar malesef direk böyle bir sinire neden oluyor, pire deve oluyor.