İE6-sp1, win98se yüklü makinada neden bazı sayfaları açmıyor anlaayamadım, durum çugunda bitti yazıyor. karşımda bembeyaz bir sayfa var sadece. başka bir tarayıcı kurmak istemiyorum. bu sorununu nasıl çözerim bir fikri olan varmı. tum updateleri yaptım (en azından ben öyle sanıyorum). başka bir tarayıcı browser kurmak dışında bi fikri olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim...
IE niye bazı sayfaları açmaz...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OPERA yı dene aslında İE den çok çok iyi bir tarayıcı ama işte benimde olduğum gibi genelde herkes İE yi kullanıyor
Ben Mozilla Firefox denemenizi öneririm (Netscape'den geliştirilmiş). Hem yer kaplamıyor, hem çok hızlı, hem de spyware vs. müsaade etmiyor. Türkçesi de var artık!
DNS problemi olabilirmi?
Birde Scriptleri kapattıysan bazı sayfalar açılmayabiliyor.
Arkadaşlar konu yazısını iyi okusanız da; varsa yapılabilecek bişey öneriniz falan yada başına böyle durum gelipte sorunun çözümünü bilenler yazsa.
"Başka bir tarayıcı kurmak istemiyorum" deniyor. Siz explorer öneriyorsunuz.Bende değiştirmek istemiyorum IE yi.Kolay vazgeçilmiyor alışkanlıklardan..Aynı sorun bende de var.Aynı sitede bile(mynet.com) anasayfaya girilmiyor adres çubuğuna alt sayfalarla yazılınca bazıları açılıyor.Burdaki sorun nedir.? Benimde bu olayın çözümüne, şiddetle ihtiyacım var. Slm...
Neden açmıyor bilen olsa zaten yazar buraya en azından alternetif öneriyoruz
valla gün gelir ie admin değilsen bilgisayarda hiçbir sayfayı açmaz sen de operaya ve mozilla firefox,crazy borwser gibilerine kalırsın ama anlarsın ki ie bir saçmalık ve güvenlik açıklarını barındırırmış,anlarsın gerçek sörfü....
ayrıca ie bazen sayfanın tümüyle yüklenmesini bekler beklersin sayfa tümüyle yüklenince birden geliverir o da olabilir problem :)
cevaplar için sağolun arkadaşlar... hala yanıtını bulamadım ama olsun...
sen yinede araştırmaya devam et elbet bulabilirsin biz bulamadık
FireFox,Opera Kullan en iyisi
arkadaşım beyaz gelen o sayfaya sağ clik yap ve dil kodlamasını otomatik seç i onaylarsan problemin çözülür.Kolay geellllleeee
win98se de tüm updateleri yapsan ne yazar ki.zaten son update taa ne zaman çıkmıştır kimbilir.Hem niye başka browser kullanmak istemiyorsun.