ie6 yardım

BOOMFUNKMCS
29-11-2006, 18:55   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

arkadaşlar pc mden istemeyerek internet explorer 6 yı kaldırdım.farklı tarayıcılar kullanarak işimi görüyorum fakat ie6 da lazım oluyor.nereden nasıl yükleyebileceğimi bana kesin bir link ile cevap yazarsanız sevinirim.şimdiden çok sağolun.
internet explorer 7 yi önermeyin çnkü kopya sürüm kullanıyorum yüklenmiyor veya bir başka tarayıcıyı önermeyin lütfen.

cell-o
29-11-2006, 19:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
843 mesaj

şöyle diyim.öncelikle internet explorer 7 yi pcne kurabilirsin.bir kaç methodla.bubir.bu arada ie 6 için http://www.updatexp.com/download-ie6.html buradaki anlatınları tekip edersen kurabilirsin.

viking20
29-11-2006, 19:06   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

http://www.broomeman.com/support/wsiedown.html

---
şimdi yeni gördüm
Internet Explorer 6 Downloads

Internet Explorer Yüklemeleri:

Windows XP Service Pack 2 (SP2) için Internet Explorer 6
Önemli Güncelleştirmeler
Önerilen Güncelleştirmeler
Diğer Yüklemeler

Son Düzenleme: viking20 ~ 30 Kasım 2006 09:22
BOOMFUNKMCS
01-12-2006, 15:56   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
3,373 mesaj

arkadaşlar yardımınız için çok sağolun.verdiğiniz linkleri değerlendirdim ve bazı eksikler yerini buldu fakat size daha açık ve net şöyle anlatyım ki kalan eksiklerime yardımcı olun.ben winwows bileşenlerinden Outlok u kaldırmak istedim.onu seçerek kaldır dedim ve kaldırttım.fakat onun yanında winwows  oyunların tümü,ve internet explorer im(simgesel) olarak yok oldu.mesela belgelerim klasörüne girip adres çubuğuna istediğim  web adresini yazdığımda sayfa otomatik olarak internet explorer sayfası haline dönüşüyor ve bir sıkıntı çekmiyorum.ama hiçbir klasörde ie nin simgesini bulamıyorum.verdiğiniz linklerde update yaptım ve sadece outlok geri geldi.farklı önerileriniz varsa açığım.
WİNDOES SP2 kullanıyorum.

BOOMFUNKMCS
01-12-2006, 21:01   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
3,373 mesaj

arkadaşlar teşşkküer ederim gerekli ilginiz için,sorunumu yine chipte haberler bölümünü gezerken buldum.gerçi oradaki 'bir kelime' bana ışık tuttu ve işimi hallettim.
nasıl mı hallettin diye bir soru gelmesin diye hemen cevabını veriyim.denetim masasından program ekle/kaldır seçeneğine geldim.oradan windows bileşenlerini ekle/kaldır ı tıklayarak yanlışlıkla sildiklerimi geri yüklettim.
çok sevindim yahu :)