ie7 yardım lutfen

vantage
11-09-2007, 19:43   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj

arkadaşlar, bütün güncelleştirmeleri yükledim herhalde yine kotayı aşmışımdır. fakat ie7 bazı sitelerde sebepsiz yere hata veriyor ve sörf başlamadan bitiyor. bu sorunu kökten çözmek için ie7 yi kaldırdım ve ie 6 ya geri döndüm. fakat ie6 da aynı sitelerde aynı hatayı veriyor. şaştım kaldım. ne yapmalıyım. lütfen yardımcı olur musunuz? acaba ie6 için de mi güncelleştirme yüklemem gerekiyor?

viking20
11-09-2007, 20:27   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/br ... hr-v2-3_t35969.html
-----

adrsinden: Deinstallations tool kit
İExp. sistemden tam olarak kaldırır.
---
Internet Explorer Ayarlarını Sıfırlama (RIES) nasıl kullanılır?

----
ie7\Araçlar\internet seçenekleri\gelişmiş\internet explorer ayarlarını sıfırla (tıkla)

Son Düzenleme: viking20 ~ 11 Eylül 2007 21:02
E.D.
11-09-2007, 21:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
493 mesaj
vantage
arkadaşlar, bütün güncelleştirmeleri yükledim herhalde yine kotayı aşmışımdır. fakat ie7 bazı sitelerde sebepsiz yere hata veriyor ve sörf başlamadan bitiyor. bu sorunu kökten çözmek için ie7 yi kaldırdım ve ie 6 ya geri döndüm. fakat ie6 da aynı sitelerde aynı hatayı veriyor. şaştım kaldım. ne yapmalıyım. lütfen yardımcı olur musunuz? acaba ie6 için de mi güncelleştirme yüklemem gerekiyor?
bence firefox dene... bende ie7 hastasıydım... Güncellemeydi fln yapıordum... ama firefox hem ie7 den hızlı sayfaları açışı ve diğer benzersiz özelliği sebebiyle firefox a geçtim... bahsettiğin sorunlardan eser yk şimiBeğendim