İşyerindeki bilgisayara IE8 kurdum bir şey indirirken indiriyor %99 olduğu zaman öyle kalıyor kaydetmiyor her ne indirirsem indireyim hep böyle. Sistem Windows XP Pro SP2.
Teşekkürler.
IE8'de dosya indirilemiyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Son Düzenleme: ybilgin ~ 07 Temmuz 2009 15:12
OP Taze Üye
9 mesaj
Antivirüs programı kullanmıyorum, güvenlik duvarı ise açık durumda.
OP Taze Üye
9 mesaj
ekran görüntüm yukarıdaki gibi. Bu arada %100 değil, gördüğünüz gibi %99 da kalıyor. Yanlış yazmışım.
Son Düzenleme: ybilgin ~ 07 Temmuz 2009 15:11
OP Taze Üye
9 mesaj
Evet, mesela Firefox'ta herhangi bir sorun yok. Sadece IE8. Antivirüs kullanmıyorum fakat firewall kapatıp bir deneyeyim.
OP Taze Üye
9 mesaj
Download ettiğin klasörde gizli / sistem dosyası thumbs.db var.. Bunu sil....
Klasör seçeneklerinden Araçlar -> Klasör seçenekleri -> Gelişmiş'ten Sistem dosyalarını göster ve gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretle, dosyayı göreceksin.
OP Taze Üye
9 mesaj
Download ettiğin klasörde gizli / sistem dosyası thumbs.db var.. Bunu sil....
Klasör seçeneklerinden Araçlar -> Klasör seçenekleri -> Gelişmiş'ten Sistem dosyalarını göster ve gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretle, dosyayı göreceksin.
Pardon fakat download ettiğiniz derken neyin downloadından bahsediyorsunuz tam anlayamadım.
Pardon fakat download ettiğiniz derken neyin downloadından bahsediyorsunuz tam anlayamadım.
Yüzde 99'da kalan dosyayı download etmeden önce bir klasör seçiyorsunuz. Orası...
Normalde yüzde 99'da kalan dosyaların sırrı serverlarla ve bağlantıyla ilgili. (Resume edebilen serverlarda olmaz) Her dosya bunu yapmaz... Ama bulduğum çözümlerden biri thumbs.db'nin silinmesi.
OP Taze Üye
9 mesaj
OP Taze Üye
9 mesaj
Yüzde 99'da kalan dosyayı download etmeden önce bir klasör seçiyorsunuz. Orası...
Normalde yüzde 99'da kalan dosyaların sırrı serverlarla ve bağlantıyla ilgili. (Resume edebilen serverlarda olmaz) Her dosya bunu yapmaz... Ama bulduğum çözümlerden biri thumbs.db'nin silinmesi.
Bilgisayardaki tüm thumbs.db dosyalarını sildim fakat değişen bir şey yok. Bir de CCleaner ile mi deneyeyim?
Teşekkürler.
Yıllanmış Üye
171 mesaj
aynı sorun bende de vardı İE8 in microsftun resmi sitesinden güncellemeleri kur ortadan kalkıyor
Kapalı Hesap
230 mesaj
İşyerindeki bilgisayara IE8 kurdum bir şey indirirken indiriyor %99 olduğu zaman öyle kalıyor kaydetmiyor her ne indirirsem indireyim hep böyle. Sistem Windows XP Pro SP2.
Teşekkürler.
SP2 olan Yüklediğiniz CD mi yoksa en son SP3 olmadan mı kullanıyorsunuz işletim sisteminizi ? Microsoft bir çok şeyi değiştirmeyi sever. Ek getirdiği şeylerin, heleki yeni olanların hemen kullanılması konusunda ısrarcıdır. Ben bundan açıkçası hiç haz duymuyorum. IE7 yi çıkarttı ve bir çok update yayınladı bu konuda. Fakat randıman alamayınca site içeriklerindeki kod hataları da buna tuz biber olunca ( ki bilirsiniz uyumluluk görünümü diye bir ek buton getirdi adres çubuğunun yanına ) IE8 i kendi kafasına göre sürmenin daha iyi olacağı kanısına vardı. Yazık... IE7 daha hazmedilemeden IE8 in çıkması işte böyle sorunlarla geldi. Açıkçası bir çoğunuz belki Fire fox ve türevi kullanıyor. AOL Netscape ile uğraşmıyor değil mi ? Unuttuğunuz birşey var arkadaşlar. Netscape ölmedi. Netscape ve IE üzerine yazılıyor web tasarım kodları. Eğer bir Browser dan randıman alamıyor iseniz ( IE den mesela ) Netscape i deneyin derim. Netscape 9 işinize yarayacaktır. IE8 deki bu hata, SP3 ün olmadığından ve SP3 deki updatelerin yoksunluğu sebebi ile olmaktadır. Bende yaşadım. Fakat düzeldi. Kolay gelsin.
Kapalı Hesap
230 mesaj
Evet Flocker da var bunun alternatifi. Fakat ben daha sade ve rahat buluyorum Netscape 9'u. Sistem konusunda pratik ve kullanışlı. Tabi herkez benim gibi sevmeyebilir :=)
Siz de biliyorsunuz ki, Netscape arada sizi uyarır. Gecko 2.0.11 motorundan sonra düzinelerce güvenlik açığı çıktı.. Onun üzerine 3 2.x, 13 kadar 3.x Gecko çıktı...
Kapalı Hesap
230 mesaj
Siz de biliyorsunuz ki, Netscape arada sizi uyarır. Gecko 2.0.11 motorundan sonra düzinelerce güvenlik açığı çıktı.. Onun üzerine 3 2.x, 13 kadar 3.x Gecko çıktı...
Evet diyorum ya :=) Benim açım farklı yani. Netscape farklı bir şekilde farklı browser adı ile geliştirilse de bana en yakını Netscape geliyor. zaten hata aldığım ya da sorun yaşadığım zaman IE8 de netscape ile yoluma devam ediyorum. Tabi yüksek güvenlik gereken olaylarda ( kredi kartı işlemleri gibi ya da internet üzerinden alış-veriş ) kullanmam. Eskilerden bir bağlılık olsa gerek.