IE7de rahatlıkla internet bankacılık işlemleri yapılırken IE8 de şifrede takılı kalıyor.dikkatimi çeken şey 128 bit şifreleme sistemi kullanılırken IE8de 256 bit nsl olacak bu iş bilenler varsa önerilerini bekliyorum.çok parası olan biride değilim sadece maas yattımı yatmadımı ona bakmada kullanıyorum.:)
IE8 DE İNTERNET ŞUBE ŞİFRE İŞLEMLERİ YAPILMIYOR
Tam olarak anlamadım ama eğer giriş yapamıyorsanız uyumluluk modunu kullanın diyebilirim.Eğer daha fazla açarsanız sevinirim..
uyumluluk modundada olmuyor.sadece bir karakter gerisi gelmiyor bip bip.geri dönmekte istemiyom Ie7 ye elbet bi çaresi vardır
garanti bankası..giremedim şifreyi bi türlü
blue_night2009garanti bankası..giremedim şifreyi bi türlüEskiden kalma eklentilerin var mı? Toolbar vs.?
en sonunda araştırdım buldum kendin pişir kendin ye..:)ilk önce bu bankaların güvenlik duvarlarını kaldırıyoruz.araçlar-internet seçenekleri-programlar-eklentileri yönet buradan tüm eklentileri seçiyoruz garanti bankası için subClassedit ctrl container programı,işbank için jaguareditcontrol programını devre dışı bırakıyoruz.hepsi bu kadarmış.böyle sorun yasayan arkadaslar varsa uygulasın.yeni bir konuda görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir türlü çözüm bulamadım. Sizin öneriniz sorunu çözmüyor. Güvenlik duvarını devre dışı bırakmak internet bankacılığında büyük risktir.
Hangi banka soruması ayıp?Ben İE8 ile (xp hariç) garantiye daha giremedim. Uyumluluk vs. hepsini denemedim ancak ne çare. Siz nasıl giriyorsunuz? Hem windows 7 de hem vistada durum aynı sadece xp de sorunsuz giriyor. Yoksa sizdemi xp kullanıyorsunuz ?Ben Garanti, HSBC'de bir soruna rastlamadım örneğin.
bende vista'dan(32bit) beri(şuanda da win7-64bit var) garantiye girip her işlemi yapabiliyorum. IE7 veya FF 3.0.11'de de öyleydi şimdi ie8 ve ff 3.5'te de gayet güzel girebiliyorum. iki tarayıcıda da hiçbi ekstra ayar vs. bişey yapmadım ayrıca.