Merhaba arkadaşlar.İE8 yükledim ama ne olduysa hotmail hesaplarımı açamıyorum.firefox yükledim onunla açılıyor.bu konuda fikri olanlardan yardım eden olursa memnun olurum.teşekkürlerimle
ie8 ile hotmail hesaplarımı açamıyorum
Bende de aynı problem oldu.Bütün forum sitelerini araştırdım ama bulamadım.ie8 yüklü, win xp professional.Hotmail açılmıyor.Format attım virüs diye ama değişen bir şey olmadı.Yardım edin lütfen!!!
ya ben takip edemedim bu msn 9 yüklendiğinde mail kutusu olarak portekizce bir login sayfası açılması sorunu çözüldü mü?Bu çok sinir bozucu bir şey eskiden msn den mail kutusuna tıklandığında direk gelen kutusu türkçe olarak açılırdı şimdi portekizce bir sayfada şifre girmeye uğraşıyoruz sorun çözüldüyse linkini alabilirmiyim?ben bulamadım da
aapociapoya ben takip edemedim bu msn 9 yüklendiğinde mail kutusu olarak portekizce bir login sayfası açılması sorunu çözüldü mü?Bu çok sinir bozucu bir şey eskiden msn den mail kutusuna tıklandığında direk gelen kutusu türkçe olarak açılırdı şimdi portekizce bir sayfada şifre girmeye uğraşıyoruz sorun çözüldüyse linkini alabilirmiyim?ben bulamadım daDoğrusu bende sorun yok. Acaba sizin posta kutusu ayarlarınızda problem olmasın. Çünkü hala gelen kutusu Türkçe açılıyor bende. Üstelik ie8 ile posta kutuma giriş de yapabiliyorum.
eltahirDoğrusu bende sorun yok. Acaba sizin posta kutusu ayarlarınızda problem olmasın. Çünkü hala gelen kutusu Türkçe açılıyor bende. Üstelik ie8 ile posta kutuma giriş de yapabiliyorum.posta kutusu ayarlarıyla alakası yokda ondan.e-posta kutusu portekizce açılanlar bu linke tıklayıp kullanıcı adı ve şifresini girerek
-Bu bilgisayarda beni anımsa
-Parolamı anımsayazan yeri tıklayarak giriş yapın bundan sonra e-postalarınız türkçe olarak açılır.
Selçuk bey resmini gönderecek bir şey yok.Hotmailde msn adresimi ve şifremi yazıyorum.Önce şifre hatalı mesajı veriyor bir daha ki seferde de tekrar başa dönüyor.Yani msn adres kısmı ve şifre kısmı boş.Bir virüsden olabilir mi yoksa ie8 sorunu mu anlayamadım.Zaten firefox kurmaya karar verdim.
Gene de merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
Kylieposta kutusu ayarlarıyla alakası yokda ondan.e-posta kutusu portekizce açılanlar bu linke tıklayıp kullanıcı adı ve şifresini girerek
-Bu bilgisayarda beni anımsa
-Parolamı anımsayazan yeri tıklayarak giriş yapın bundan sonra e-postalarınız türkçe olarak açılır.
Giriş sayfasını atlatmak sorunu çözmüyor herhalde. Sorunun üzerinden atlıyor.
arkadaşlar bu verdiğim linkten girip dediklerimi yapsınlar eğer msn'nin son sürümü yüklüyse herhangi bir hata vermiyor bizzat kendim denedim sorunsuz çalışıyor ama 8.5 sürümü yüklüyse belki uyuşmazlık sorunu yüzünden hata veriyor olabilir.
şunuda ekleyeyim artık msn'nin son sürümü beta değil ve herhangi bir hata vermiyor gayette sorunsuz çalışıyor o yüzden 8.5 sürümde kalmaya artık gerek yok.
Bende İ8 var giriyorum normal olarak :S Bendemi bi sorun var acaba :)
Selçuk bey resmini gönderecek bir şey yok.Hotmailde msn adresimi ve şifremi yazıyorum.Önce şifre hatalı mesajı veriyor bir daha ki seferde de tekrar başa dönüyor.Yani msn adres kısmı ve şifre kısmı boş.Bir virüsden olabilir mi yoksa ie8 sorunu mu anlayamadım.Zaten firefox kurmaya karar verdim.
Gene de merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
1. IE'nin üzerindeki toolbar, antivirüs eklentileri vb'den dolayı olabilir...
2. Güvenliği en üst seviyeye almış olabilirsiniz. Internet Seçenekleri -> Güvenlik ayarını varsayılan değere getirin.
maalesef arkadaşlar sorunçözülmüyor.aynı sorun sanırım sadece bende değil birçok klişide mevcut.ve şimdilik tatmin edici bir açıklama yada çözüm gelmedi.Üstelik
İE8 de adres çubuğunun yanında olması gereken uyumluluk modu butonuda görünmüyor.yinede herkese teşekkürler.
int exp 8 bende kullanıyorum.bazı sitelere karşı uumlu olmadığından oldukça sorun çıkarabilir.mailleirme bende giremiyordum.sonradan düseldi.mozilla firefox kurdum.şimdi iki taayıcı daha yi oluyor. birbirinin eksiklerini kapatıyorlar hiç yoktan