Dikkat ettim sonraki mesajınızdaki eklentiler kısmındaki herşeyi siz de kapatmamışsınız.Normalde toolbar kullanmayı sevmiyorum zaten öyle bir sorunum yok. Fakat Spybot S&D'yi kullanmaktayım ve bu programın zaten IE8 ile kullanımında bir yavaşlama yaptığı sorunu bilinen bir gerçek. Gereksiz olabilecek eklentilerin kapatılması görüşü gerçekten değerli fakat Silverlight eklentisini bile bana kapatın derseniz ben buna karşı çıkarım. Lazım olunca aç, işin bitince kapat olayı bana biraz tersgeldi. Bu şartlar altında hızlanacaksa IE8 boşverin hızlanmasın.
Silverlight'ı kapatın demedim farkındaysanız. Bende de hepsi kapalı değildir. Belki Spybot S&D'nin yeni sürümünde düzeltmişlerdir durumunu... Sun Java'daki durum böyle lakin... Gerçi Java kullanan siteler çok çok nadir (javascript demiyorum, javascript java motorunu kullanmaz hiç bir browserda)
Bu haliyle Firefox'tan, Chrome'dan, Opera'dan daha hızlı çalışıyor diyorsanız bende sizinle bir koşu için iddiaya girebilirim. Siz sırtınızda 10kg ile bense normal halimle bir koşu yapacağız ve kazananın kim olduğunu göreceğiz.Aynı eklentiler firefox ve diğerleri içinde hemen hemen geçerli ve aynı şartlarda maalesef IE8 daha yavaş işlemekte.
Şartları şöyle düzenlemek en mantıklısı test için:
1. Yavaş bağlantı...
2. Tüm cookieler ve eski öğeler, cache belleği silinmesi
3. Tüm ayarların varsayılan ayarlara getirilmesi...
Ben bir test gerçekleştirip video ile kayıt altına almıştım her bir tarayıcı... Ama yenilemem lazım tarayıcıları tekrar, 3.0.7 ve Opera 10 alpha vardı o zamanlar... ve CHIP Online sitesinde gerçekleştirdim... Sonuçlar şaşırtabilir..