İğrenç Bitlocker yazılımı

bayklavye
03-05-2010, 22:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Nasıl iştir anlamam adamlar süper ötesi bir şifreleme yapıyorlar ama şifreni unuttuğunda yapılacak tek bir hizmet bile yok microsoft bunu savunurken  bana dedikleri bunun için yapılabilecek hiçbirşeyin olmaması pekala neden çözümü olmayan bir yazılımı windowsa entegre edipte piyasaya sürüyorlar 400 gb verilerime ulaşamıyorum üstelikte o kadar cancanlı bir açıklama yaptıkalrı programın sadece şifreleme hakkında tanıtımları var sorun yaşandığında neler yapılabileceğine dair tek kelime eden yok aptallık bizdeki lisanslı yazılım kullanıyorum bende kendi önlemimi alarak onlara dava açmaya karar verdim çünkü bu yaptıkları tamamen hırsızlıktır  umarım amacıma ulaşırım ve hard diski kurtarabilirim

Süleyman.
03-05-2010, 23:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Dava açmayın bana sorarsanız, boşuna masraf etmiş olursunuz. Zaten yazılımın tabiatı gereği, şifre ve sertifikaya sahip olmayanın açamaması gerekiyor. Şifrelemenin mantığı bu ve herhangi bir teknik desteği olmaz, kırılabilen birşeye de şifreleme denmez zaten.

Ulaşamadığınız verileriniz ne kadar değerli sizin için bilemiyorum ama şifrenizi hatırlamaya çalışmanızı tavsiye ederim.

bayklavye
04-05-2010, 12:14   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

şifremi biliyorum sorun kurtarma anahtarı istiyor olması 48 haneli bir anahtar ne kadar Format sonrası kurtarma prosu varsa denedim ama hiç biri bir tx dosyasını geri getiremiyor anahtarı C sürücüsüne kaydetmiştim format atarkende sürücüleri silip sıfırdan windows 7 kurmuştum nerden bilebilirdimki şifre kendini deaktif edecek ne bir açıklama yapmöışlar nede kurtarma konsolu kullanmışlar

Süleyman.
04-05-2010, 12:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Formatla beraber sertifikayı kaybetmişsiniz demek ki...