http://www.ihs.com.tr/mainMenu.html
IHS Host
Arkadaşlar web sitesinde fiyatlar vs. herşey yazıyor sizce nasıl?
Kuzenimde almıştı burdan hostu.Şu an bir forumu var.
Sizce fiyatı vs. uygunmu?
IHS Host
fiyatlar iyi... Ama önemli olan destek alabilmen. sorun çıktığında yani
evet çok yerinde bir konu olmuş bende sitemi ücretli bir hosta taşımayı düşünüyordum :)) ihs yi bana bir arkadaşım önermişti gerek teknik desteği gerek diğer konularda iyi demişti ve sitesinde hiç bir sorunla karşılaşmamış.son olarak bu ayki derginin joomla kitabı ekinde de en iyi hostlar sıralanıyordu (yanılmıyorsam ihs de 4. ydü)
Alan adı konusunda çok iyi bir firma. Kalitesi barındırma paketlerine de yansır zaten. :)
Alan adlarımın çoğunu ihs üzerinde barındırıyorum. Yaklaşık 13 adet :) Oldukça gelişmiş özellikler sağlıyor. Ama hosting konusunda biraz sıkıntılılar. VPS paketlerini kapattılar çünkü sunucuları doldu. Neden yenilerini açmıyorlar bende bilmiyorum. Fiyatları gerçekten piyasaya göre pahalı. Ancak teknik hizmetleri kaliteli. Size geri dönüşleri hızlı oluyor. Teknik anlamda eğer büyük bir site kuracaksanız alt yapıları biraz yavaş kalıyor. Buda sitenizin yavaş açılması demek. Tabi bu çok büyük ve rem kullanımı yüksek özel sistemlerde olabilecek bir durum :) Onun dışında paranız varsa alınır doğrusu :) Ben hontinglerini kullandım ama benim satın aldığım bir hostin paketi yok ihs üzerinde :)