IHS Telekom Hakkında!

AY-Ersin O
23-12-2017, 22:14   |  #1  
AY-Ersin O avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Merhaba Değerli CHIP Okurları,

Eğer ki IHS Telekomda alan adı - domain barındırıyorsanız başlı başına sorun yaşıyorsunuz.
Alan adımı IHS Telekom dan alıp eNom kurumuna transfer etmek istedim alan adım şuraya transfer edilmiş: PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com

Bakınız: http://whois.domaintools.com/ersino.com

Kızdım sorguladım alan adım nerede dedim müşteri hesabımı kapatmışlar ersino.com kişisel alan adım nerede dedim utanmadan bana yalan söyleyerek siz transfer etmişsiniz dediler ben ilk defa duydum
PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com firmasını!

ICANN fulya şubesine kasım 2015 tarihinde gitmiştim aralık 2017 tarihinde de telefon ile destek aldım!

Akabinde inceledim ki bu transfer sorununu yaşayan tek kişi ben değilim!

Allahından bulsunlar!

Teşekkür Ederim.
İyi Çalışmalar Dilerim.
Hoşça Kalın.

En İçten Saygılarımla,
Ersin.O

Son Düzenleme: AY-Ersin O ~ 23 Ocak 2018 21:54 Neden:
AY-Ersin O
23-01-2018, 22:12   |  #2  
AY-Ersin O avatarı
OP Taze Üye
3 mesaj

Sayın Ersin O.,

Sorunuzun cevabını bu metnin sonuna ekledik. Fakat şu anda, kalite standartları gereği yazılı yanıtlarımızı sadece İngilizce olarak verebiliyoruz.

Daha iyi yardım sunma çabasıyla, Türkçe dahil olmak üzere pek çok dilde telefonda sözlü tercüme hizmetlerimiz bulunmaktadır.
Bize haftanın 5 günü 24 saat ulaşabileceğiniz telefon numaralarının listesi için, lütfen Küresel Destek sayfamıza göz atın : https://www.icann.org/resources/ ... pport-2015-06-22-en
____________________________________________________________________________________________________________________

Dear Ersin Olmez,

Thank you for contacting the ICANN Global Support Center. ...

Son Düzenleme: AY-Ersin O ~ 23 Ocak 2018 22:15
trakus008
07-03-2018, 03:59   |  #3  
Taze Üye
8 mesaj

Sadece bu konuda değil bir çok sorun yaşayan arkadaş var IHS firmasıyla ilgili