Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim üzere bir II.Dünya Savaşı Konulu Strateji oyunu arıyorum.Ama öyle sıradan bişi olmasın.Oyunu adeta içindeymiş gibi hissetmeliyim.Önerilerinizi burda bizimle paylaşırsanız sevinirim.Saygılar...
II.Dünya Savaşını Hissedeceğim Strateji Oyunu...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Call of Duty 5: World at War
oyununu öneririm.
Oyun incelemesi:
http://oyun.pclabs.com.tr/incele ... -at-war-incelemesi/
2 dünya savaşımı bilmem ama eski bi savaşı konu edinen world in conflict süper bi stratejiydi mutlaka seveceksin artı grafikleri falanda güzel.
http://worldinconflict.uk.ubi.com/
R.U.S.E ??
1944 Battle Of Bulge II. Dünya Savaşı strateji oyunu.O kadar gerçekçiki içinde bir komutan gibi hissediyorsun kendini.Sana belirli görevlerde belirli miktar asker veriyor.Öyle asker alma gibi bir şey yok.Elindekilerle elinden geleni yapıyorsun.Ama öyle müthişki.Örneğin Yararlı askerleri kamyona bindirip sıhhiye birimine taşıyorsun.Sonra bir aracı (Örnek olarak Tank) kullanmak için içine bir adam koyman gerek.O kadar gerçekci.
Ayrıca düşman tanklarını , araçlarını ve etrafdaki sivil araçların içine bir askerini koyarakda onları kullanabiliyorsun.Asker farklı özellikte oluyor.Tüfekli piyaderler , MG Taşıyıcılar , Sıhhiyeler vs. Kesinlikle oyna...
Age of Empires ve Rise of Nations serisi iyidir.
Adam 2. Dünya savaşı diyor siz gelmişsiniz Age Of Empires , Rise Of Nations diyorsunuz.
Age of Empires öneririm.Yok, bence COmmand and Conquer :)Başlığı bir okuyun :)
Gelmiş geçmiş en iyisi Company of Heroes'un ilk sürümüdür.
Buradan satın alabilirsiniz. Satın alın diyorum çünkü oyunun en güncel sürümü bu :) 2 GB kadar yama çıktı oyuna...
Bende 116 mb'lık bir güncelleme yaptı Recep Abi.Oyunun GOTY sürümünü aldım.
GOTY güncel olduğu için normal. İlk sürümüne toplasan 2 GB güncelleme geldi. Oyun çıktığında DX 10 desteği yoktu. Yama ile DX10 desteği ekledirler. O Yama 1.2 GB idi. Dünyada piyasaya çıkan kaliteli ama kopya korumasız nadir oyunlardan biriydi.