:)) Not kısmı çok açıklayıcı olmuş Ayse. Bence de evde aileyle yapılacak en iyi eğlence 3d tv'dir.. Ama fpr gözlüğü ile tabii..:)
İki LCD TV'den sizce hangisi?
Aynı cümlede kullanılmaları bile yasaklanmalı, sg teknolojili gözlüğün ve eğlence kelimesinin.
Sg gözlüğü ile işkence, fpr gözlüğü ile teknoloji ve eğlence çok uyumlu..:))
SG gözlüğü gerçekten tam bir işkence, FPR teknolojisi çıkmasaydı bir çok insan bu işkenceye maruz kalıcaktı.
SG gözlüğü gerçekten tam bir işkence, FPR teknolojisi çıkmasaydı bir çok insan bu işkenceye maruz kalıcaktı.Bence sg teknolojili gözlük işkencesine kimse maruz kalmayacaktı, çünkü kimse üç boyutlu izleme yaptıran 3D tv çeşitlerinden birini satın almayacaktı. İnsanlar canlarını ve paralarını sokakta bulmadı, göz sağlıklarından olmak için o yüksek fiyatı ödemek hiç akıl işi değil.
Ayse yazdıklarını çok mantıklı ancak teknolojiyi yakından takip edenler en iyi 3d tv teknolojisi sg gözlüğü olduğundan satın aldılar...
Fiyasko olduğunu sg gözlüğü teknolojili 3d tv çeşitlerinden birini satın aldıktan sonra öğrendik. 3d film izlerken baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamak çok iğrenç birşeydi..
Ne yazıkki bir hata yapıp sg gözlüklü 3d tv satın aldım. Kabus gibi bir şeydi. İlk çıktığında fiyatı da yüksekti danini. Verdiğim paraya mı yanayım göz sağlığıma zarar vermesine mi yanayım??
Sorma danini.. Çok pişmanım ama zararın neresinden dönülürse kardır. Sg gözlüğü teknolojili 3d tv yi bırakıp fpr gözlüğü teknolojisine geçtiğim için çok mutluyum....
Sorma danini.. Çok pişmanım ama zararın neresinden dönülürse kardır. Sg gözlüğü teknolojili 3d tv yi bırakıp fpr gözlüğü teknolojisine geçtiğim için çok mutluyum....Sg gözlük teknolojili 3d tv'inden nasıl kurtuldun, iademi ettin, fpr gözlük teknolojili lg'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle nasıl tanıştın ?
Sg gözlük teknolojili 3d tv'inden nasıl kurtuldun, iademi ettin, fpr gözlük teknolojili lg'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle nasıl tanıştın ?Sg gözlüğü teknolojili 3d tv'mi yazlığıma götürdüm... Fpr gözlüğü teknolojisiyle bir teknomarkette tanışıp hayran kaldım ve 3d led tv satın aldım..
Fpr gözlüklü 3d led tv satın aldım ama siz gelin onu bana sorun.. İlk çıktığında sg gözlüğü teknolojili 3d tv çeşitlerinin fiyatı çok pahalıydı.. Yakın tarihlerde 2 tane 3d tv satın almak kolay değil....(