Fpr gözlüklü 3d led tv satın aldım ama siz gelin onu bana sorun.. İlk çıktığında sg gözlüğü teknolojili 3d tv çeşitlerinin fiyatı çok pahalıydı.. Yakın tarihlerde 2 tane 3d tv satın almak kolay değil....(Biz daha birinin parasını denkleştiremedik sen iki tane birden 3D tv satın almışsın; eminim sg gözlük yazlığından da soğutmuştur seni, fpr gözlük teknolojili 3D tv'nizi bırakıp sg gözlüklü 3D tv'in olduğu bir yere gidesin gelmiyordur.
İki LCD TV'den sizce hangisi?
Biz daha birinin parasını denkleştiremedik sen iki tane birden 3D tv satın almışsın; eminim sg gözlük yazlığından da soğutmuştur seni, fpr gözlük teknolojili 3D tv'nizi bırakıp sg gözlüklü 3D tv'in olduğu bir yere gidesin gelmiyordur.Ayse artık yazlığıma eskisi kadar çok gidemiyorum.. Ama tam nedeni sg gözlüğü teknolojili 3d tv'mden kaynaklı değil.. 2 tane 3d tv çeşidi satın alınca onların borçlarını ödemek için daha çok çalışmam gerektiğinden...:((
Ayse artık yazlığıma eskisi kadar çok gidemiyorum.. Ama tam nedeni sg gözlüğü teknolojili 3d tv'mden kaynaklı değil.. 2 tane 3d tv çeşidi satın alınca onların borçlarını ödemek için daha çok çalışmam gerektiğinden...:((Kötü bir durum gerçekten, fpr gözlük teknoloji 3d tv'ni satın almışsın ama doyasıya eğlencesini yaşayamıyorsun, aklın evdedir bütün gün, evde olsamda film izlesem, oyun oynasam diye.
Öyle daninin..Borç ödemekten 3d led tv'mde izlemek istediğim filmleri satın alamıyorum.. Ama en azından sg gözlüğü teknolojisinin göz sağlığıma vereceği zararı önledim..
bizde bi alsaydık aklımız orada olsaydı :)Biz herkesin halinden anlıyoruzda kimse bizim halimizden anlamıyor değilmi dasti bir fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv'miz bile yok anlıyormusunuz, sakın gülümsemeyin, biz çok sinirliyizSon Düzenleme: aysedundarr ~ 10 Kasım 2011 10:16
Haberlerini bekliyoruz danini. Değişik filmler izlersen bize de ismini söyle biz de 3d tv'mizde izleyelim..
Danini' den haber alamayız artık, 3D TV' de film, video izlemekten ve oyun oynamaktan aklına gelmeyiz :)
Sadem ben de öyle diyordum. Danini 3d tv 'sinde film veya video izlemekten, oyun oynamaktan başını kaldıramaz diye ama arada foruma girebiliyor..
Danini sadem gibi bencil ve vefasız değil, fpr gözlüğüne ve 3D smart tv'sine kavuşmuş olabilir ama arkadaşlarını unutmaz, hem yakında parti verip televizyonunu görücüye çıkartacak daha :)
Danini uyarıyorum elini verirsin kolunu kaptırırsın.. Beleşçilerden kurtulamazsın:). Film başına oyun başına bir ücret skalası belirlemezsin önünü alamazsın..
Ayse sizi üzmek istemem ama 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almadan bu eğlenceyi gönlünüzce yaşayamayacaksınız..İnsanlık ölmüş diye boşuna demiyorlar, o kadar duygu sömürüsü yaptım ama nerde, computeraddict satın alma imkanım olsaydı zaten fpr gözlüklü 3D full hd, led, veya sinema tv çeşitlerinden birini ama parısını denkleştirebilirsem smart tv'yi satın alırım zaten, size kendimi acındırmam :(
İnsanlık ölmüş diye boşuna demiyorlar, o kadar duygu sömürüsü yaptım ama nerde, computeraddict satın alma imkanım olsaydı zaten fpr gözlüklü 3D full hd, led, veya sinema tv çeşitlerinden birini ama parısını denkleştirebilirsem smart tv'yi satın alırım zaten, size kendimi acındırmam :(Ayse inanın 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almanızı en az sizin kadar ben de istiyorum.. Beni yazdıklarınızla kırdınız.