arkaslar son bir haftadır ara sıra bir siteye gireceğim zman sayfa görüntülenemiyor diyor bir-iki kere yineleme yapıyorum o zman acılıyor. nedeni ne olabilir?
Firefox güncel
XP pro
arkaslar son bir haftadır ara sıra bir siteye gireceğim zman sayfa görüntülenemiyor diyor bir-iki kere yineleme yapıyorum o zman acılıyor. nedeni ne olabilir?
Firefox güncel
XP pro
Araçlar<gözatma geçmişini temizleyin.Firefox kulanıyormuşsunuz onda böyle birşey varmı bilmiyorum o zaman ccleaner proğramını kullanın.
antivirüsde sebep oluyor olabilir..
Evet bu sorun bende de oldu ve Firefox un bu hale gelmesinin tek sebebi Spy, Malware vb zararlı solucanlar ...
Tavsiyem: CCleaner ile Firefox u tamamen temizleyip, sistemi komple taramandır [Kaspersky 2009 %99 çözüyor]
CCleaner ile Firefox u temizlemende ki amaç kaspersky a yük yapmamasıdır eminim onlarca zararlı materyal bulacaktır x)
sorun çok büyük ihtimalle conficker kaynaklı.. bende de aynı problem vardı, özellikle şifre isteyen sitelerde problem cıkarıyordu ve şu yöntemle çözdüm:
bu siteye girip bir tarama yapıyoruz..sitedeki resimlerin hepsinin görünmesi lazım. görünmüyorsa sistemde conficker var demektir.
bu linkteki programla taratarak bu problemden kurtulabilirsin