Teknomarketlerdeki görevlilere ben de çok güvenmiyorum. Bir ürünü satın alırken çok araştırma yapıyorum..
iki ürün arasında hangisini seçmeliyim?
- 1
- 2
:) TV almak isteyen arkadaşlarımızın XF LUİ arkadaşımızı takip etmelerini tavsiye ederim.
Satış siteleri satın alma yapmadan önce kesinlikle ziyaret edilmeli bence, çok güzel kampanya ve promosyonlardan faydalanabileceğimiz gibi ürün yorumlarından da faydalanabiliriz.
Hımm :) o güzelmiş bak. Epeydir girmiyordum foruma, bilinçli arkadaşlar gelmiş demek ki. Gayet şeker :)
Efendim siz de bakın bu kadar lafın üzerine nereden ne kadara aldığınızı yazmazsanız forumca toplanıp sizi buluruz bi yerde ona göre
Hımm :) o güzelmiş bak. Epeydir girmiyordum foruma, bilinçli arkadaşlar gelmiş demek ki. Gayet şeker :)aldıktan sonra bende uğramıyorum foruma dermişimEfendim siz de bakın bu kadar lafın üzerine nereden ne kadara aldığınızı yazmazsanız forumca toplanıp sizi buluruz bi yerde ona göre
yok yok alınca ben size küçük bir lansman bile düzenleyebilirim :)))
Ya aslında çoğu kişi kızıp tüydü foruma :) Forumların kaderi bu sanırım. Denetmenler değil de çoğu konuya net yanıt yazıp kapatan gerçek yetkili yöneticiler olmayınca, bir süre sonra çıldırıp tüyülüyor :) Aslında bir nevi kendin pişir kendin ye olayı. Dağa küstük, kimsenin haberi de olmadı yani. Bunun yanında dergi forumu tabi. Hiçbir yetkili çıkıp da aman dergiyi almazlar zarar ederiz mantığında davrandığından, forum hacklendiği dönemlerde bile hackledik diyenleri savunup, umruna gitmezse öyle oluyor ;)
Neyse yaw, bin senelik şeyler, yaşlı alınganlığımı yapıyorum acaba :))))) Memnun oldum @dasti. Çok selamlars...
Bencede forumların kaderi bu :) bir de sosyal paylaşım siteleri popüler olduğundan buralarda da kimse kalmaz oldu. Dediğin gibi kimseninde umrunda olmadı. :)
Bende memnun oldum bosluk. ;)
Ya aslında çoğu kişi kızıp tüydü foruma :) Forumların kaderi bu sanırım. Denetmenler değil de çoğu konuya net yanıt yazıp kapatan gerçek yetkili yöneticiler olmayınca, bir süre sonra çıldırıp tüyülüyor :) Aslında bir nevi kendin pişir kendin ye olayı. Dağa küstük, kimsenin haberi de olmadı yani. Bunun yanında dergi forumu tabi. Hiçbir yetkili çıkıp da aman dergiyi almazlar zarar ederiz mantığında davrandığından, forum hacklendiği dönemlerde bile hackledik diyenleri savunup, umruna gitmezse öyle oluyor ;)Yaşlı alınganlığı derken ? kaç yaşındasınız ki ?Neyse yaw, bin senelik şeyler, yaşlı alınganlığımı yapıyorum acaba :))))) Memnun oldum @dasti. Çok selamlars...
- 1
- 2