http://www.bimeks.com.tr/urun/11 ... 6-ekran-lcd-tv.aspx
http://www.bimeks.com.tr/urun/11 ... 6-ekran-led-tv.aspx
bu iki tv arasında hangisi daha iyidir yada bu fiyatlara önerebileceğiniz daha iyi bir tv var mı?
iki ürün arasında hangisini seçmeliyim?
- 1
- 2
bana kalırsa açıkçası bende lg derim çünkü hem tasarım olarak daha hoş bir panele sahip hem kontrast oranı daha iyi lg de. İkisinin özellikleri birbirine yakın sanki ama bu markaların dışına çıkmada hangisini seçersen yararına olur.
Kesinlik LG, ayrıca henüz kimse bir sorun yaşamadı.
Uzun zamandır lg kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ediyorum..
İlerde pişman olmak istemiyorsan LG'den şaşma, kesinlikle tavsiye ederim.Lg 3D led, smart, sinema ve full hd tv çeşitleri ve fpr teknolojili gözlükleriyle, ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortan kaldırarak en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığı izlememize sunuyor hemde en uygun fiyata, farkı kendi gözlerinle görmek için teknomarketlere bir uğra bence.
Evet pişman olmamak için en azından gidin bir deneyin.
LG'nin 3D tv çeşitleriyle diğer markalarını 3d tv'leri arasındaki görüntü kalitesi ve parlaklık farkını anlamanız için bir kez bakmanız yeterli olacak.
En iyi olanın FPR teknolojisi olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.
Aslında bence pek de öyle değil..Fpr gözlüğü teknolojisinin yanında görüntü kalitesi, parlaklık da çok önemli.. Ekran titremesi ile bakış açısı sorununun olmaması da Lg'yi değerli kılıyor..
En iyi görüntü kalitesini izlemek isteyenlerde bu yüzden FPR teknolojisini kullanan LG markasını tercih etmektedir.
Aslında bunu sorarak öğrenmeniz yerine bence gidip bir Kipa'da, bir Migros'ta ya da Teknosa'da (illa oturduğunuz yere yakın bir ya da birkaçı vardır) kendi gözünüzle görüp karar vermeniz yerinde olacak. Çoğu şeyde olduğu gibi görüntüde de zevkler ve renkler olayı mevcut. Yazdığınız her iki marka da bu alanda başarılı olmuş firmalar. Ancak her iki firmanın da fiyat/performansa bağlı aynı bütçede yer alan diğer markalarla aralarında kalite farklılıkları oluyor modele göre. Yani atıyorum ne Panasonic'in çıkarttığı TÜM modeller harikulade, ne LG'nin ne Samsung'un. O yüzden zaten işte en iyisi budur da diyemiyoruz. Siz gidip kendi gözünüzle bakın değişik modellere. Burada verdiğimiz yanıtlardan çok daha tatminkar biçimde son kararınızı verebileceksiniz kanımca ;)
Yo tabiki, sonuçta 2 kelime ezberlemiş dandik bilgisayar satıcısına güvenmek en büyük aptallık :) Da en azından bu kadar para verilecek, gidip kendi gözüyle görmesi daha güzel olacak. Kipa, teknosa gibi yerler yanyana asıyor tvleri ya, hangisinin güzel görüntü verdiğini karşılaştırmalı olarak izleyebilir arkadaş. Hatta belki bimeks fiyatlarından bile daha uygununa denk gelir ;)
tabi onu yapacak ama bence bir ön araştırmasını forumlarda ve internette yapmalı :) daha sonra alışveriş sitelerinden bir pazar araştırması yapmalı daha sonra gidip mağazalardan kendi gözüyle bakmalı dediiğin gibi :) eğer bu muhteşem 3lüyü bir arada yaparsa o zaman en iyi 3d tv çeşitlerinden birini almış olur bosluk :)
- 1
- 2