iyice araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım oyun konusunda hangisi üstün general mobile discovery mi ipod touch 5 mi
İkisi Arasına Kaldım
iPod touch kalitelidir fakat şöyle düşünün iki cihaz birden taşımak gerçekten sinir bozucu olabilir. GM alın bence, ben iPod touch 4 kullanmıştım zamanında, bir süre sonra sıkmaya başladı.
Hem 3g olmadığı için (5'de var mı bilmiyorum) evden dışarda pek kullanmazdım. GM ile dolmuşta'da internete giriyorum, dağın başında da. OYUN OLARAKDA GM İLE LAGSIZ KASMAZ ISINMA OLMAZ SÜPER AMACA ULASIRSIN ...
iPod touch kalitelidir fakat şöyle düşünün iki cihaz birden taşımak gerçekten sinir bozucu olabilir. GM alın bence, ben iPod touch 4 kullanmıştım zamanında, bir süre sonra sıkmaya başladı.
Hem 3g olmadığı için (5'de var mı bilmiyorum) evden dışarda pek kullanmazdım. GM ile dolmuşta'da internete giriyorum, dağın başında da. OYUN OLARAKDA GM İLE LAGSIZ KASMAZ ISINMA OLMAZ SÜPER AMACA ULASIRSIN ...ben zaten nerdeyse hiç telefon konuşması yapmam ve internet paketimde yok evdende pek dışarı çıkmam o bakımdan sadece oyun performans kıyaslaması istiyorum
Bence GM alman daha mantıklı kardeşim...GM kullanıcısı olarak tavsiye ederim...http://www.hamzadernek.net/gm-discovery-mi-s3-mini-mi/