İkiside korsan ama...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Teagan
25-04-2010, 15:18   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma hangisini kuracağıma karar veremiyorum. İkiside korsan ama böyle bir seçenekte hangisini kullanmayı tercih ederdiniz?

Telefonla etkinleştirilmiş Window 7 Professional mı  yoksa loader ile crack yapılmış Windows 7 Ultimate mi kullanmayı tercih ederdiniz?

Not: Linux ihtiyaçlarıma cevap verebilseydi kesinlikle kullanırdım ama bazı konularda sıkıntı yaşadığım için kullanamıyorum...

secrex
25-04-2010, 15:20   |  #2  
Üye
78 mesaj

Pro kullan bence, ulimate'de kullanmadığımız, varoldugundan bi haber oldugumuz bir sürü özellik var..

StyleALP
25-04-2010, 15:53   |  #3  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Dizüstü Bilgisayarlar için Professional kanımca daha iyi. Ayrıca kullanım amacınızada bağlı. Ama bence tercihiniz Windows 7® Professional olmalı.

Teagan
25-04-2010, 16:06   |  #4  
OP Yeni Üye
24 mesaj

Normal bir kullanıcıyım aslında. Beni yarıda bırakacak bir durum olurmu diye düşündüğümde Ultimate terchih edesim geliyor. Ama öyle bir durumu gerektirecek ne olabilir ki diye düşündüğümde ise Ultimate'ye gerek yok diyorum... Sanırım bu kararsızlık olmuşken en iyisi olsun dememden kaynaklanıyor. Crackli bir sistem kullanmak içimden gelmiyor...