İkon önizlemelerindeki sinir bozucu çerçeve

Kombat
07-12-2009, 23:03   |  #1  
Kombat avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
425 mesaj

Birkaç gün öncesine kadar ikonlarımın bulunduğu klasörde ikonları hangi görünüm özelliğine getirirsem getiriyim resimde gördüğünüz saçma karelerin içine almıyordu ikon hangi boyuttaysa o şekilde ve çerçevesiz olarak gösteriyordu. Ne olduysa oldu birden bu sinir bozucu çerçeveler ikonlar gösterilirken ön izlemeye alındıktan hemen sonra belirir oldu. Nasıl çözebilirim? Yardımlarınız ve konuyla alâkalı cevaplarınız & çözümleriniz için şimdiden teşekkürler. Saygılar

hsngrms
07-12-2009, 23:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
401 mesaj

görüntülerden anladığım kadarıyla windows kullanmıyorsun keşke başlıkta belirtseydin bende yardımcı olayım diyordum ama mac'le alakam yoktur. neyse sorunun çözülür inş.

Kombat
16-12-2009, 02:01   |  #3  
Kombat avatarı
OP Yıllanmış Üye
425 mesaj

Hayır windows kullanıyorum sadece sorunun çözümü için gerekli olan kısmını koydum. Hem mac kullanıyor olsam Windows 7 başlığına sorunumu yazacak kadar aptal değilim. 8 senedir bu işin içindeyim. Göz kırpma

_eFeKenTLi_
16-12-2009, 03:52   |  #4  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

normalde sımgelerı kucultmek ıcın sunu yapıyorum ben  CTRL  basılı tutarak fare tus 3 ıle asagı yukarı cekerek sımgelerı ıstedıgın gıbı kucultebılır buyultebılırsın bunu dene bakalım duzelecekmı sorunun .

Kombat
29-12-2009, 20:51   |  #5  
Kombat avatarı
OP Yıllanmış Üye
425 mesaj

Galiba sorunu anlamak istemeyenler için açıklayıcı bir videodur.

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış