İKV HATA LÜTFEN YARDIM
Ekran kartın ne ? bi yaz bakalım.
Ekran kartım 128 mb intel onboard ekran kartı... Acaba yapmam gereken bir ayarmı var..
P4 1.5 GHz/ Celeron 1.8 GHz / AMD XP 2200+ veya üzeri işlemci
Windows XP
512 MB veya üzeri RAM
1.2 GB boş harddisk alanı
DirectX 9.0.c
Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
DirectX destekli ses kartı
gidip bi tane ekran kartı alsan iyi olcak ;)
Aynı hata bende de olmuştu....Eğer yeni çıkan bi oyun modeliyse ekran kartındesteklemiyor olabilir...Ama aynı hata bende olduğu zaman ...Monitor'ün kablosunu yanlış yere takmıştım..Ekran yine gösteriyordu ama...Hiç bi oyunu açmıyodu ...Diğer ekran kartı girişine taktığım zaman ise...Ekran açılmıyordu...Bende kasayı açıp Ekran kartını çıkarıp tekrar yerine taktım...Ve tornavidayla iyice sıktım...Ve kabloyu ekran kartı girişine taktığımda bu sefer çalışmıştı....Belki sendede aynı hata olabilir...Eğer öyleyse bilen bi kişiye kasayı açtırıp dedğim şeyleri yaptır..
Yok ben bu oyunu oynayamıyacam... Başka çözüm önerileri olan yokmu...
ya ayarlık bi problemi yok arkadasım diyorum ya bu oyun değil hangi oyunu oynarsan oyna sana bir ekran kartı lazım mecbur alacaksın bununla anca Half-life counter strike neorage filan oynarsın :)
bektashya ayarlık bi problemi yok arkadasım diyorum ya bu oyun değil hangi oyunu oynarsan oyna sana bir ekran kartı lazım mecbur alacaksın bununla anca Half-life counter strike neorage filan oynarsın :)Yav bu ekran kartı ile neler oymıyomki..fifa 08 tüm pes serileri ne desen oynuyorum ama bu ivk pislik çıkardı.
arkadaşlar aynı hata bendede var ama ben bu ekran kartı olayını anlamıyorum kaç mb dir bilmiyorum sadece Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family oldugunu söyleyebilirim..bu hatayı düzeltebilirmiyim yoksa bende bu oyunu oynayamazmıyım.?
aynı hata şu an bendede oluyor oysa ben ikvde 36 lwl olmuş 39 lwl gelmek için çırpınan bi insanım kaderdaşız suskun_kral sarun bencede ekran kartında
Alın Bu Programla Hatayı Giderebilirsiniz...
http://ultrashare.net/hosting/fl/21a4ed9820/launcher