Arkadaşlar şekildeki gibi iletişim formu nasıl hazırlayabilirim..Veya hazır olarak indirebileceğim biyer varmı?Beni yönlendirirseniz çok sevinirim..
iletişim formu hazırlama
hocam yukardaki formun işini görecekse flash olup olmaması çok önemli değil..Yeterki siteyle iletişim kurabilinsin..Yollarsanız çok sevinirim..
ok hazırlayalım ama benim hazırlayacağım formu dolduranlar direk seninle iletişim kurabilirler...yani form'a girilen bilgiler direk senin belirleyeceğin mail adresine düşer... bana istediğin boyutları söyle sayfanda kullanacaksan eğer ona göre ayarlayalım arka plan rengi gibi ayrıntılar ...yada sadece yukarıdakinin aynısını istiyorum diyosan aynı boyutlarda hazırlıyorum bir tane...
http://www.gemliktirkoop.com/iletisim.asp
bende bu sitedeki gibi bir iletişim sayfası yapmak istiyorum..siz benden çok çok ileri düzeyde web tasarımı bildiğiniz belli hangi şekilde tasarım(renk) uygun olursa siz karar verin..
Şimdiden çok teşekkür ederim..
o mail adresi sonradan eklenmiyor mu
lassakoop@hotmail.com
TAMAM bu mail adresi olsun
yok gelmedi
mesut41@gmail.com adresine yolayabilirmisiniz?
cemil abi çok saol..Tam istediğim gibi olmuş..dreamrewerda sadece ilet.swf yi eklemek yeterlimi..Php dosyasını ne yapacaz?Seni çok yordum kusura bakma daha çok yeniyim web işinde hakkını helal et.
http://www.bilnetforum.com/php/8 ... l-form-g%F6mme.html
Buyur kardeş burda senin isteiğin gibi php kodlama idili ile yapılmış bir form öail uygulaması var hayrını gör kolay gelsin :)
ewet dream'de swf'yi yerleştirirsin duruma göre etrafına işte adres-telefon belki küçük bir kroki falan atarsın...ilet.swf ve php dosyası aynı dizin altında olması gerekiyor... ben kendi mail adresimde test ettim normal çalışıyor umarım sendede sorun çıkmaz...
maile gelen bilgiler alt alta sıralanır bilgin olsun ...işini gördüyse ne mutlu bize :D artık iletişim sayfasının altına --by Cb-- yazarsın hehe şaka yapıyorum tabii...
samsat86örnektir..ben bundan bişe anlamadım...<a href="mailto:seninadresin@gmail.com">İletisim</a>
adrin yazan yeri değitir
uygunyeree yapıştır tamamdı
Reklam yapmak gibi olmasın ama Sitearaclari.com daki iletişim formu servisini kullanabilirsin.
Yaf Hocam Aynı Flash İletişim Formundan Bana da Lazm Arkadaşa Yaptığınız Swf ve diğer kayıt doyasını banada yollayabilirmisiniz
[email=nurukubra@gmail.com]nurukubra@gmail.com[/email] veya özelden atabilrsnz yada buraya linkle bildirebilirsiniz
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
camil abi be banada gönderirmisin banada çok lazım bide gönderirken html sayfasına nası koyacağımıda sölermisin lütfen mail bu [email]fbli_berk1907@hotmail.com[/email]
Merhabalar chip forum ailesi.
@cbilgen13
Size msnimi özel mesaj olarak atıcağım lütfen uygunsanız bana bir konuda yardım eder misiniz rica etsem?
En azından bir fikir danışayım.
Saygılar sevgiler..
kardeş banada yollaya bilirmisin iletişim formunu zahmet olacak ama
adres: [email]c-a-k-a-l237@hotmail.com[/email]