İlginç Bir Anket :)

osmanefe
12-07-2009, 17:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

Bir Forum Sayfasından Alıntıdır;

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım. 
Rus: Evi terk ederim. 
Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim. 
İtalyan: Kadını vururum. 
İspanyol: Kocamı vururum. 
Yunanlı: Her ikisini de vururum.  
Türk: BENİM KOCAM YAPMAZ!!! Masum

Forum genelde bay üyelerden oluştuğu için bu anketi erkeler için değiştiriyorum;

Siz Kız Arkadaşınızı veya Eşinizi Sizi Başka Bir Erkekle Aldatırken Görürseniz Ne Yaparsınız ?

Anket
Son Düzenleme: osmanefe ~ 12 Temmuz 2009 18:32
ParanoiD
12-07-2009, 17:45   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj

Yüzüne Bile Bakmadan Boşanma Davasını Açarım. xD

Erhan Tiryakioğlu
12-07-2009, 17:58   |  #3  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Yanlarına Gider Adamı iyice bir döverim sonra bir daha döverim Oralardan Biyerden Sopa Bulur Onlada Döverim Karıma KEsinlikle Ellemem Sonra O adamı Öylece Alır Meydana Çıkartıp Ben Kötü Bir Yuva Bozucuyum Dedittirim Her Geçenden Ona Bir Tokat Atmasını İsterim O Adamı Öylece Orada Bırakıp Karımla Eve Gider O na Önce Uyumlu Bir Şekilde Sorarım Niçin Bana Bunu Yaptın Derim İyi ve ya Kötü bir Yanıt Alıncada Ne kadar Sesim Çıkarsa O kadar Bağırıp Çağırıp Sadece Bir Tokat Atıp Evden Atarım ve Ertesi Gün Boşanma Davasını Açar Ondan Boşanırım Ve Mahkeme Yanından Geçerken Gferizekalı Lanet Olası Kadın Derdim....  (AMA ONU SANIRIM HİÇ UNUTAMAZDIM)

osmanefe
12-07-2009, 18:11   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
1,693 mesaj

Ben adamı rezil etmekle uğraşmam eğer adama birşey yapıcaksam karıma yapmam eğer adama bişey yaparsam adamı öldürür karımı eğer iyi haldez az hapis cezası yersem tekrar kazamanmaya çalışırım böyle birşeyin olma olasılığı çok düşük olduğu için karım bu işi yaptığı için gözümdeki değerini tamen kaybetmiş olacak hiç sıkıntı yapmadan karmı boşardım gitsin nerede mutlu oluyosa orada mutlu olsun yüzüne bile bakmadan boşardım

Semih Özyurt
12-07-2009, 18:16   |  #5  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
2,748 mesaj

peki tam tersi olursa nolcek erkekler eşlerini başkasıyşa yakalasalar  bizim türkler önce kadını vurur sonra erkegi vurur

osmanefe
12-07-2009, 18:32   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,693 mesaj
Alıntı: Semih Özyurt  
peki tam tersi olursa nolcek erkekler eşlerini başkasıyşa yakalasalar  bizim türkler önce kadını vurur sonra erkegi
cevabını arıyoruz zaten ankete katılın sizinde katkınız olsun

uGuR.uK
12-07-2009, 18:35   |  #7  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

ankete "yüzüne bile bakmadan boşanma davası açarım" dedim ama ordaki en uygun olduğu için, yoksa olay çetrefilli. eğer zamanında benimde o tarz şeylerim olmuşsa(ki o dereceye gelmişse durum olmuştur illaGülümseme) o zaman durum daha ılımlı olur, ama yok siftah ordansa koy gitsin mahkemede görüşürüz...

MBTGROUP
12-07-2009, 18:49   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Ben hiçbirşeyden haberim yokmuş gibi davranıp,onları birbirlerinden öldüresiye nefret etmelerini ve yaptıklarından çok büyük utanç duymalarını sağlarım.O kadar iyi davranırım ki ikisinede sonunda da belki birbirlerini öldürürler kimbilir.

osmanefe
12-07-2009, 19:09   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
1,693 mesaj
Alıntı: pcword  
Ben hiçbirşeyden haberim yokmuş gibidavranıp,onları birbirlerinden öldüresiye nefret etmelerini veyaptıklarından çok büyük utanç duymalarını sağlarım.O kadar iyidavranırım ki ikisinede sonunda da belki birbirlerini öldürürlerkimbilir.
Güzel fikir ama belkide senin bu iyiniyetinden yaralanıp saman altından su yürütürlerse bu dediğinigerçektende kalbi temiz insanlar anlar zaten böyle insanlarda böyle birişi yapmazlar olurda yaparsa dediğiniz olur.

Son Düzenleme: osmanefe ~ 12 Temmuz 2009 19:12
tolter
12-07-2009, 22:35   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj

Bunu görüyormusun

Altıpatlar Biyerde patlar

OSMAN BAĞÇEVAN
13-07-2009, 13:19   |  #11  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

kurtlar vadisinde testere necmi annesini başka bir erkekle aldattığını görüyor..2sini de testereyle kesiyor :)