Arkadaşlar burası amasya fotoğraf gectimiz 2 ay içinde çekildi oylesıne etrafı çekiyordum eve geldim fotoraflara bakıyodum bu fotoraftaki bir detay taklıldı gözüme 3 tane parıltı.
Yansımamı diye photo shopla biraz oynadım ışık dengesını kıstım kararttım ama yine orda duruyolar yansıma yada parıltı olsa anında sönmeleri lazım sizce bu ne ufo olabilirmi ??
İlginç Bir Detay Yardım..
- 1
- 2
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
OP Taze Üye
18 mesaj
ufo deyilde başkabişeydir belki ne bliyon moruk :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj
neresi burası earth dan bakalım :D
OP Taze Üye
18 mesaj
amasya arkadaşım ama hala duruyo olamazlar o anda yakaladım ben farkında olmadan
Yıllanmış Üye
536 mesaj
allah allah oraya koca ayak sıçmış desek inancan mı ya :D
OP Taze Üye
18 mesaj
sen sıçtıysan inanırım moruk ayıpsıçıyon ;)
Yıllanmış Üye
536 mesaj
yok kanka sen ayıpsın ben senin gibi ulu orta sıçmıyorum
OP Taze Üye
18 mesaj
OP Taze Üye
18 mesaj
MrChromosty yaşın kaç tatlım senın ?
Yıllanmış Üye
536 mesaj
Yıllanmış Üye
536 mesaj
ne alaka ? en azından ben senin gibi post kasmak için arka arkaya 3 mesaj atmıyorum
ne alaka ? en azından ben senin gibi post kasmak için arka arkaya 3 mesaj atmıKardeş bana ne celallenion öyle diyen bnmiyim allah allah hem dakikalara bak ayrıca site bu kassam nolur kasmasam nolur sanki lvl atlıcam malmısın yaa bna aynı şeyi söleyip duruyon çocuk söylerken pekte halsız değilmiş...
Yıllanmış Üye
536 mesaj
çocuk diyosun ama aynı yaştayız fark ettin mi ? ayrıca forum kirleniyor senin gibi yapınca o yüzden uyarıyorum
çocuk diyosun ama aynı yaştayız fark ettin mi ? ayrıca forum kirleniyor senin gibi yapınca o yüzden uyarıaynı yaşta diğiliz nedense 96 yılı yaznca 14 gözüktü anlamadm bi türlü yani 16 ya giriom ekim 12 :)
Bide forum kirleniyo diyosunda yeni konu açılmıyoki bide bişey yazıom 10 dk sonra düşünüp başka bişe yazıom yani yazcamı bölüp post kırmakmıdır nedr onun için yapmıom...
Yıllanmış Üye
536 mesaj
böyle yazınca çok mu iyi oluyor
- 1
- 2