Merhaba Arkadaşlar, görüşmeyeli uzun bir süre oldu biliyorum. Bir yazım var iyi okuyun bu yazı hakkında yorumlarınız bekliyorum.
" Biliyorsunuz fener bahçe 7 maçtır galibeyet alamıyor, hiç iyi ir futbol sergiliyemiyor bu bir gerçek, ki bende bir Fenerbahçeliyim. Arkadaşlar bundan bir ay önce Akşam yatarken bir dua ettim ve o akşamın yarınıda önemli bir sınavım vardı " Allahım; Yarın ki sınavda başarılı olayım, sınavı geçeyim. Fenerbahçe bütün maçlarını kaybetsin ama yinde de ben sınavı geçeyim diye " Dua'ya Fenerbahçeyi karıştırmamın sebebi O Akşamın yarınında da Fenerbahçenin maçı vardi. Ve o gün bugündür Fenerbahçe maç kazanamıyor" Bu arada sınav sonuçları açıkladığında bende sınavı geçmiştim. Sizce nedir budurum böyle... (Anlattıklarım harfiyen doğrudur)
İlginç bir durum...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
sınav senle maç yenilgiside fenerle alakalı, yukardakinin seni kırmayıp anında yerine getirceğini sanmıyorum.
şaka bir yana duaların ve inançların tamamen kişinin iç dünyası ve sonraki hayatıyla ilgisi olması gerektiğine inanıyorum. şansınızıda başarınızıda siz yaratırsınız, onları okumanızın etkisi burdaki işlerle değil başka yerlerde faydalı olur.