Arkadaşlar bilgi verme ve danışma amaçlı yazıyorum.İlaçlı nod32 kullanıyordum. win32 trojan ını yakalayamadı. Avast yakaladı. Nod32 ticari yakaladı. Bit defender trial yakalayamadı. Bende avast ev sürümünü kurup 14 aylık anahtar verdim. Acaba bu sitelerdeki ilaçlı nod32 ler hikayemi ? Biz çalışıyor sanıyoruz da çalışmıyormu güncellemeleri ? Yada acaba doğru ayarlarla mı kullanamıyoruz ? (İlk kurulumundaki gibi kullandım ve hiçbir ayar değişikliği yapmadım) Saygılar...
İlginç bir durum
İllegal yolla kurulan antivirüs programlarına kesinlikle güvenme çalışıyor görünür fakat çalışmaz virüs de bulur ama o bulduğu virüs de değildir.
İlaçlı NOD32 haa... Hiç güleceğim yoktu. İllegalin bir diğer adı ilaçlı oldu haa.. Evet Sahinde soylemış.. Bence hıc guvenme.. Bastır parasını al bır sene kullan keyfıne bak. Zaten cok uygun fıyatları
en iyi virüs programı kullanma yöntemleri ;
1. tavsiyem trend micro yada kis 7 yi satın alıp kullanın
2. Pc bir ev bilgisayarı ise bir taşla iki kuş vurup satın almayın . nasılmı ? Bütün virüs programlarını en az bir ay deneme lasansı ile kullanabilmektesiniz : Bunlardan kis7 1 ay Norton int. sec. 3 ay panda 2 ay terend micro 2 ay vs... Osnuç ta virs programlarının sürümleri yıllık yenilendiği için bir yıl içerisinde o programın son sürümünü kullanırsanız seneye yeni sürümünü kullanırsınız.Bu şekilde 1. kuş para vermeden virüs rogramlarını yasal olarak kullanmış olursunuz 2. kuş ise en geç 3 ayda bir (deneme lisansları dolunca) programı değiştirip sistemninizi farklı program ile taratarak birinin kaçırdığını diğerinde yakalama şansınız olur, daha güvenli pc ye sahip olursunuz