Arkadaşlar Sadece İnternet Explorer'de Çalışıyor Firefoxda Olmuyor
CTRL+A Yapın Alttaki Resme Bakın Süpriz Yumurta gibi Ne Cıkıcagı Belli Ama süpriz olsun size
ewet bi kız resmi cıkıyor nasıl oluyormu ya
bunu yapan program gibi bii şeyse lüften paylaşırmısın byburak2009
Resime dikkatli bakınca arkasında başka bir şeyler olduğu belli oluyor biraz zaten resimlerde gözlerde aynı hizaya getirilmeye çalışılmış. Ama süper bir şeymiş
ya ben göremiom yaa hep aynı resim biraz daha mavisi :S
14081408Tonlamayı muhteşem kullanmışlar. Gerçekten helal olsun.Ya ne tonlaması. Dikkatlice bakın adamn gözleri kısık. Ama kadının gözleri maşallah faltaşı gibi açık. Bu da mı tonlama?
Güzel bir çalış
seçildiğinde üzerine gelen seçilme işaretinin alttaki renklerle birleşmesinden ibaret, ne tamamen tonlama ne de değil. ayrıca bazılarında gözükmemesinin sebebi internet explorer'a göre yapılmış olmasıdır. Firefox yada öteki tarayıcılarda bu tarz seçim yaptığınızda beliren renk daha açık bir mavidir ama bizim resimde etki göstermesi için koyu olmalı(ie'deki gibi).
canerece3ya ben göremiom yaa hep aynı resim biraz daha mavisi :explorer la bak
elazigliseçildiğinde üzerine gelen seçilme işaretinin alttaki renklerle birleşmesinden ibaret, ne tamamen tonlama ne de değil. ayrıca bazılarında gözükmemesinin sebebi internet explorer'a göre yapılmış olmasıdır. Firefox yada öteki tarayıcılarda bu tarz seçim yaptığınızda beliren renk daha açık bir mavidir ama bizim resimde etki göstermesi için koyu olmalı(ie'deki gibi).renkle alakalı değil resmi kaydedip büyüt herbir noktanın yanına diğer resmin o bölümdeki noktaları konmuş ve mükemmel bir renk uyumu var
internet explorer seçtiğin resmi mavileştirmek için birer nokta aralıklarla mavi renkli nokta koyuyor bunun mavi yada açık mavi olması önemli değil sadece bu mavi noktalar ilk resmin noktaları üzerine geliyor ve diğer resim kalıyor
firefox un koyduğu noktalar ikinci resmi kapatıyor bu birşeyi değiştirmiyorSon Düzenleme: DarkHellKnightX ~ 14 Ocak 2009 23:22
bunun nasıl yapıldığını anlatan kaynaklar var arkadaşlar internette geçen sene merakım vardı yapmıştım bikaç tane :)
sağolasınız explolerle oldu karı japonmuş :d
önemli olan bunu firefox ya da görebilmek :)
resmin altında kız resmi var kirpikler bile belli bakmaya gerek var mı?
ie de ctrl+tekerlek ile zoom yapın yada küçültün veeeeee resim istendiği gibi gözükmüyor...yani japon kayoluyor...bazı zoom oranında ise paralel çizgiler çıkıyor...
bi deneyinnn
onlineTRtekerlek?fare tokurlok pardon tekerlek :)fare yuvarlak fare 3. tuş vs vs şimdi resmini bulup yollecem haaaaaa
bi de ffox da yeterince küçültünce bi ara hatun beliriyor...
resim seçiliyken sayfayı küçültün ...
Bende ne Ff'de nede IE'de çıkmıyor ): 7.0 la 3.5 kullanıyorum
ben göremedim yaa, çisene nerye bakcez?