Arkadaşlar bu pc ilk açılışta f1 basmadan açılmıyor bu sabah oldu daha yeni anakarttan açılırken bi uyarı yaptı format atıcaktım zaten ama formatı attım yine düzelmedi bios la ilgili bişeyler söylüyor ing.olduğu için anlamıyorum bunu nasıl tekrar eski haline döndürebilirim..yani f1 e basmadan direk açılsın pc biosta neyi değiştirmem gerekir?
ilk açılışta f1 e bas uyarısı ..
r dogru arkadasın dedıgı bıos tan kaynaklanıyor sorun ıpucu verım zaten sorun nerdeyse oranın ısmı yazar bıos ta ıng olsa kafande ne demekıstedıgın canlandır ıkıncı ıpucu ıse kesın cozum gır bıosa hata olsada ac wındowsu secenegı ıle bıosu engelleyebılırsın nasılmı o secengın ısmını aklıma gelmedı durbı pcyı acıp bakım secenek ısmı neydı hataları gormeden ac modu......bekle.......
hayr dostum bir pc acılırken f1 istiyorsa bıostan flopy dıskı dısable yaparsın sonrada f10 kaydet cık tmm dır yanlıs bılgı wermeyelım..
teşekkürler evet floppy uyarısı var başında zaten FCWARE eyw.kardeş..
bilmiyorum ama pc tamircis arkadaşım var ona sordum bios pil olayını pil bitince saat sıfırlanır dedi ama saat sıfırlanmadı +++ benim kasada floppy yok:)) nie öle salak bi olaya girdi onuda anlamadım..
hyr pilden deıl bıso sfrlanmıs we flopy de takılı olmadıı ıcn o uyarıyı werir rica ederm prison:)