İlk Crysis Oyunları Ve Crysis 2 Hakkında

rapter
02-07-2011, 15:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar bu crysis 2 ilk oyunların devamı değilmi acaba. Oradaki karakterler "Nomad, Sayko, O'neil, Emirson" bu oyunda hiç geçmiyor. Koreliler nerde. O dev uzay yaratıkları yok. Uçan ahtapota benzeyen ve kristal atan yaratıklar hiç yok. İlk oyunda korelilerle savaşırken madende bir gemiye rastladık. Oradan çıktık her taraf donmuş şekilde idi. Koreli general Lee'nin kaçırdığı konteynırı takip edeiyorduk, nitekim warhead'dada konteynirın peşinden gittik. Birinci oyunda Nomad warheadda Sayko olduk ama oyunların arasında bir bağ vardı.

Nitekim Crysis 2 nin bu oyunlarla bi bağlantısı yok gibi geldi. Yaratıklar değişmiş. isimleri SEF olmuş. Warheadda en son bölümde VTOL'e binip giderken yerde en son kocaman bi yaratık gemisi kalmıştı. Albay Lee öldükten sonra. Sonra konteyneri VTOL ile götürüyorduk. O konteynerin içinde ne vardı.Eee bu 2.ci oyunun konusunu pek anlıyamadım. Birisi bu oyunun konusunu açıklayabilirmi. ilk oyunlardan farklı bi senaryomu olacak. Nomad ve sayko sonraki böümlerde geleceklermi tekrar.
Prophet ile oyunun başında başlamıştık. SOnra alcatraz geldi. Kim bu alçatraz. Orada alçatrazın giysisini ele geçirmek isteyen cell ordularının başındaki adam kim.Sonra o adamın elinden bizi kurtaran kadın subay Tara. Yeni komutan Barclay, Biyokimyacı Jacob Hargreave ve Nathan Gould. Vs. vs..

Yani kısacası konuyu pek anlıyamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

Miraç5 PYSCHO
02-07-2011, 15:53   |  #2  
Miraç5 PYSCHO avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
790 mesaj

CRYSİS 2 nin başında prophet diyoki o adada adamlarımı kaybettim ve ayrıca uzaylılar evrimleşmiş VE yaratıkların ismi SELF evt ilk oyunda uzaylıların ismi nedir bilinmiyordu ayrıca koreliler kaçmıştı bu oyundaki askerlerin tek derdide NANOSUİT 2 nin ele geçmesi bizden onu istiyorlar ayrıca konteynırın içinde bitane uzaylı(savaş başlığı) vardı incelemek için şehre götürülüyordu ve alcatraz da bi asker prophet onu kurtarıyo ve prophet ölceğim diyip giysiyi ona veriyo yani alcatraz son umut kişisel olarak bn NOMAD in ölmesini istemezdim prophet için adaya gitmişti kurtulamamış TARA strickland ise eski oyunda bize yardım eden albay STRİCKLAND ın kızı CELL askerlerinin başı lockhart yardımım dokunduysa ne mutlu bana bnde bir CRYSİS severim....:)

Miraç5 PYSCHO
02-07-2011, 15:54   |  #3  
Miraç5 PYSCHO avatarı
Yıllanmış Üye
790 mesaj

http://www.facebook.com/pages/GA ... 2401155?cropsuccess AYRICA CRYSİS sayfamda var girip kontrol edebilirsin...

Son Düzenleme: Miraç5 PYSCHO ~ 02 Temmuz 2011 17:27
sapper55
02-07-2011, 17:14   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

dostum butun o adamlar oldu sadece prophet kaldı oda artık yeter deyip intihar ediyor alcatraza nano giysiyi veriyo artık alcatrazla oynuyoruz

Miraç5 PYSCHO
02-07-2011, 17:25   |  #5  
Miraç5 PYSCHO avatarı
Yıllanmış Üye
790 mesaj

sonra ölmediği ortayamı ne cıkıyomuş pc kaldırmadığı için oynıyamadım ama çoğu şeyi biliom :D

Crysis2
15-07-2011, 23:59   |  #6  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
179 mesaj

Vay be rapter çok ii düşünmüş Hiç Aklıma Gelmemişti :) Nomad Psycho O-neil onlar olmadan oyunun tadı çıkarmı yha Bide Şu Psycho Küfür etmesi Falan :) nerdeee

Miraç5 PYSCHO
16-07-2011, 15:09   |  #7  
Miraç5 PYSCHO avatarı
Yıllanmış Üye
790 mesaj

aynen yaa onlar varken çok güzeldi