Vay be,senin yazını okuyunca benimde aklıma mazi geldi,C64 aldığımda sene 90,ilk oyunum Ghostbusters'tı.1 sene sonra da Amiga 500 almıştım,onda da wing's e hayran olmuştum.
İLK GÖZ AĞRIM
- 1
- 2
atari falan saymazsak red alert derim, ilk oyunu yani serinin.
nintendo 64 te LEGEND OF ZELDA, ya da ondan önce nes'te süper mario bros. 3 'tü sanırım.hatta o oyunda bir uçurum vardı hep babam geçerdi orayı.hey gidi günler hey
evet carmegeddon çok dehşetti,duke nukem ve heretic i de unutmamak gerek
Mustafa@PCAranızda fifacılar yok mu şöylr fifa 96-97 felan ?Fare ile de oynanabilen mi o?![]()
gta nın üsten görünen bir oyunu vardı misafirliğe gittiğimizde(tam hatırlamıyorum 97 98 yıllı olabilir 7 yaşında falandım sanırsam) bir abi vardı o oynuyordu oyunu görünce vawwwwww ne gerçekçi demiştim oyuna o kadar sevinçle bakmıştımki gözlerim kızarmışdı ve o abi pc oyunlarına beni bulaştırmışdı kendisinin adını unutsamda ona saygılarımı ve teşekkürümü sunuyorum
FİFAYLA OYUN FUNYASINA GOZLERIMI ACTIM BI FUTBOL SEWER OLARAK AMAILK BITIRDIGIM OYUN IGI DIR
Bende commodore64 vardı.Sanırım last ninja ve bir tane daha vardı(commodor64'um hala duruyor:) ), anacak adını hatırlayamıyorum.
- 1
- 2