ilk oynadıgınız oyunlar neydi mıllet ilk bitirdiginiz hatırlayamadıysanınz bı dusunun bakalım
İLK GÖZ AĞRIM
- 1
- 2
nfs underground 1 den önce bi oyun vardı adını hatırlamadım onu bitirmiştim
mario heralde 50 defa bıtırmışımdır
Quake'in Shareware versiyonu. Ses kartım dahi yoktu. Teypte Pentagram dinlerdim oynarken.
Çook eski Amiga ve Commodore 64 oyunları vardı. İsimlerini bile unuttum. Atari salonlarındaki basit helikopter oyunları, arkanoid benzeri oyunlar. Arkadaşın Sinclair bilgisayarında Transformers vardı, onu oynardık. Hey gidi günler :)
Midtown Maddnes ve NSF 2 daha 7 veya 8 yaşındaydım birde adını unuttuğum bir oyun var bankaya hırsız filan giriyo onu vuruyosunuz işte oynun başında filan hırsızlarla savaşacağınız yeri filan seçiyosunuz öyle bir oyundu hımm birde delta fors oynardım o kadar güzeldiki o günler hiç büyümemiş olmayı dilerdim
osmanefeMidtown Maddnes ve NSF 2 daha 7 veya 8 yaşındaydım birde adını unuttuğum bir oyun var bankaya hırsız filan giriyo onu vuruyosunuz işte oynun başında filan hırsızlarla savaşacağınız yeri filan seçiyosunuz öyle bir oyundu hımm birde delta fors oynardım o kadar güzeldiki o günler hiç büyümemiş olmayıEvet midtown madnessı unutmuşum
benim ilk oynadığım oyun gta vice city olmuştu.oyunu oynadığımda mest olmuştum.çok güzel gelmişti bana o günlerde ama şimdi oyunlara baktığımda gta vice city önemini çok çok yitirmiş durumda.
Mustafa@PCNerde eski oyunlar :)dibe çöktü direcktx10 lu dehşet oyunlardan sonra diğerlerinin yüzüne bakmıyorum her zaman yeni parçalar, yeni oyunlar, yeni programlar, görsellik hoşuma gider 8 yıl önce windows 98 kullandığımı hatırlayınca hiç de özlemiyorum.eskiyi hatırlamak moralimi bozuyor hepimiz öyle değilmiyiz bu görüşlerim sadece teknoloji için yoksa çocukluğumu filan özlemiyor değilim.
erdem barışdibe çöktü direcktx10 lu dehşet oyunlardan sonra diğerlerinin yüzüne bakmıyorum her zaman yeni parçalar, yeni oyunlar, yeni programlar, görsellik hoşuma gider 8 yıl önce windows 98 kullandığımı hatırlayınca hiç de özlemiyorum.eskiyi hatırlamak moralimi bozuyor hepimiz öyle değilmiyiz bu görüşlerim sadece teknoloji için yoksa çocukluğumu filan özlemiyor değilim.Bende onu kastettim zaten çocukluk günlerindeki oyunlar.
nerde o eski oyunlar. az oynardık ateri jetonuna paramız yetmezdi o yüzden daha cok zevk alırdık. şimdi herşey yapmacık aterim vardı onu oynardım isimlerini hatırlamıyorum oyunların ama gol3 ü hala oynarım :)
Bende gta denince şimdi hatırlıyorum.Nfs den sonra elime gta vice city geçmişti.Ve o zamanda v9550 kartlarla oyunun bir zoru vardı.Ekranda siyah siyah çizgiler oluşuyor ve herşey birbirine karışıyordu.O zmn lar gta vice city oynayamadığım için ağlamıştım hey gidi günler hey...
Mustafa CanAge of Empires 2: The Age of KingsBanada 3 bi acayip geldi ısınamadım.şimdi 3'ün grafikleri bile kötü gelio...
punisher123ben pc ile geç tanıştıinternet salonlarında az vakit geçirmedim ama ilk oynadığım oyun gta vice city :))) ama ilk bitirdiğim oyun ise call of duty1 herhalde en az bi 15-16 defa bitirmişimdir şimdiye kadar :)))))))
mustafa91Doom 1 ve Keen 4.Benim kadar eski oyun oynayan yok herhalde Varsa söyleyin yahu..
mustafa91Benim kadar eski oyun oynayan yok herhalde Varsa söyleyin yahu..eltahirÇook eski Amiga ve Commodore 64 oyunları vardı. İsimlerini bile unuttum. Atari salonlarındaki basit helikopter oyunları, arkanoid benzeri oyunlar. Arkadaşın Sinclair bilgisayarında Transformers vardı, onu oynardık. Hey gidi günler :)Eğer 1991 doğumluysanız, tam o yıl ilk bilgisayarım olan Amiga 500'ü almıştı babam. Çok güzel oyunları vardı. Kuzey ve Güney mesela: İki boyutlu. Kuzey ordusu; bir top, üç atlıdan oluşan süvari alayı, altı askerden oluşan piyadeler. Diğer ordu da aynıydı. Karşılıklı savaş :)Ekleme: Chip Online'da eski işletim sistemleriyle ilgili bir konu vardı. Orada da geçiyordu, hatta özellikle bakmıştım. İki tane floopy disketli işletim sistemi vardı Amiga'nın; Amiga Workbench. Windows gibi pencereleri vardı. Resim çiziyordunuz, konuşturuyordunuz bilgisayarı. Daha neler neler... Komut filan girmiyordunuz yani dos'taki gibi, fareyle bütün işinizi görüyordunuz. Onu kullanma şansına sahip olmuştum. Çok güzeldi o zamanlar. Hatta birşey söyleyeyim mi: Hala evimde duruyor o Amiga, çalışır vaziyette
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 02 Mayıs 2009 23:42
- 1
- 2