listede olmayanlar belirtsin bunları yazabildim...
İlk Kullandığınız Bilgisayar?
286 tabiki hala elimde makina herşeyiyleorjinal tutuyorum
ilk kullandığım 386 ama kendi bilgisayarım olarak ilk defa mmx oldu
ankette eksiklik var belkide core2quad ilk bilgisayarı olanlar vardır.
PII kullanmıştım..hala duruyor.
pentium 133 kullanmıştım o zman iyi makineydi.!
ilk kullandığım, aslında tam kullanamadığım bilgisayarım Commodore 64. Tam anlamıyla kullandığım ilk bilgisayarımda ise (halen evde bir köşede duruyor) PentiumIII 600MHz işlemci bulunuyor...
Amcamın pc sini kullanmıştım P II işlemcisi vardı.Ama kendi pc im olarak P4 Tabiiki halada kullanıyorum :)
İntel Pentium İ75 Kulladım ve işlemci hala sağlam ve bilgisayar masamın üstünde duruyo :) aynı işlemcinin aynısından bir tane daha bulup anahtarlık yapmıştım ama şansız bir günümde yağmur suyu toplama kanalına düşürdüm malesefki düştüğü gibi kayboldu.
benımkıde olu sekılde sadece yer kaplıo sımdılık:) arada ıcını acıp kurcalıom pentium 2 kullanmıstım daha sonra pentıum 3 daha sonra amd 64x2
286 - BASİC , yıl 1991
386 - MS-DOS, 1997
486 DX WİNDOWS 3.1 1999
pentium 3 2004
duel 2 core 2008
Evde bir bilgisayar vardı aslında ben çok küçükken. Ama onu hatırlamıyorum. Sonra 1999'da Vestel'in Veezy'sinden almıştık. 36 ay mı ne internet paketi vardı. Ne günlerdi be. Bilgisayarı ilk kez kullanmaya başladığımda "Aa tüm harfleri büyük yazmak için Caps Lock'a basmak gerekiyormuş" dediğim günleri hatırlıyorum.