Arkadaşlar buraya ilk kullandığınız ekran kartı hakkında oy atın tahminime göre onboardlar tavan yapacak heralde :) başka varsa ekleyebilirim.
İlk Kullandığınız Ekran Kartı?
markası Nvidia hafıza 32 mb lık hafızası olan bir ekran kartı kullanıyordum ahh ahh eski pc mi özledim :)
128 mb nvidia geforce fx 5200 hala kullanıom ama işallah yeni pc alcam ati kullanıcam
Seçeneklere 3Dfx'i de ekleyebilir misiniz? Benim ilk kullandığım ekran kartı 3Dfx Voodoo 3'tü.
markasını bilmiyorum o zamanlar daha markadan felan anlamazdım bi belleği ne kadar onu bilirdim 8mb dı.
5 sene öncesinde kullandım zamanına göre kötü bir bilgisayardı ama hiçbir sorunu yoktu
S3 ProSavageDDR diye bir onboard ekran kartım vardı ilk olarak. 32 MB belleği vardı.
matrox g100 8mb wardı bende agp bile değildi yanlış hatırlamıyosam :)
voodoo banchee ekran kartı vardı ama hangi kategoriye giriyor bilmiyorum
yaşım biraz küçük olduğu için ilk ekran kartım nispeten yeniydi . Nvidia GeForce MX440
bide bu bilgisayarı aldıktan 1-2 yıl sonra bi bilgisayar daha almıştık onda da ATI Radeon 9650 pro. vardı. tabiki ATI 9650 pro'nun performansına ağzım açık kalmıştı MX440'dan sonra :D iki ekran kartı da 128 mb önbelleğe sahipti ...