bir oyunu İlk defa atari ile evde oynamıştım süper mario ve contra beğendiklerimin arasındaydı daha sonra playstation2 de metal slug-burnout-god of war- mortal kombat- tekken tag ve diğer serileri- GTA san Andreas- ve winning eleven oynamıştım ve beğenilerimi almışlardı...sonra bilgisayara geçtim sayısız bir çok oyunlar indirip oynamıştım ilk beğendiğim oyun GTA vice city' idi..daha sonra call of duty ve max payne ile inanılmaz bağımlılığım olmuştu..sonra içinde çocukların eksiksiz olduğu metin2'yi oynamıştım keşke oynamasaydım öyle bir bağımlılık yapmıştı ki hiç bırakamadım ve derslerimde hep geride kaldım taki metin2 hesabımı satana kadar...ve fıfa'yı ilk defa 07 de oynamıştım aslında tam ilgimi çekmedi ama arasıra oynuyordum..Need for speed ile tanıştım bütün serilerini oynamıştım neyse artık ben burda duruyum şuan point blank oynuyorum...ve ben bunları anlatırken cidden eski çocukluk günlerime gittim o annemden babamdan hatta akrabalarımdan bile para istediğimde ve bazen vermediklerinde ağladığım günler...neydi o günler be.....
İlk Oynadığınız Oyun....
- 1
- 2
Crash Bash [PS1] Yaş : 2,5
kara kutu ucakli siyah joyistikle oynanan oyunlar.
atari:süper mario , contra , yarış, karateke vsvsvsvs.....
ps1:mumya , street fighter ,medal of honor 1-2 , resident evil 1-2-3, mission imposible ,007 tomorrow never days, tekken , metal gear solid , SYPHON FİLTER 1-2-3, apocolps /bruce willis),
sırasıyla pc:cs 1.6 , gta vice city, cod 2 ,gta san andreas , crysis1 türkçe, cod 4, cod6 ,tm forever yarış, cod 5 ,the great escape , medal of hono allied assasult ;breakout-spearhead-pacific assasult ,need for speed undgrnd2 vsvsvsvsvsvsvsvsvs....
tam anlamıyorum ama galiba atariydi siyah bir alet kumanda gibi birşey vardı robocop oluyordun
ben korkup kaçıyordum 1 lwl i geçememiştim
ardından da kuş öldürmeyi oynamıştım
River raid Commodore 64
Galaxicon Atari oyun konsolü
pcde gta vice city ilk oynadığımdır
bune yeni nesil minecraft mi
Cube World Forum:
Cube World Wiki:
If you like the trailer, let Wollay know!
A fan made trailer using clips from Wollay's YouTube channel
Like the song? buy it here:
Contra'yı seven yokmu..:)Contra sevilmezmi yaa.. Tabi atarideki Contra dan söz ediyorsak.. İlk bölümü böyle başlardı.İlk oynadığım oyunlar;
Atari : Süper Mario, Captain Majid, Captain Tsubasa,Super Contra,Mortal Kombat,Street Fighter, Wild Gun(Kovboy vurma oyunu) :D (1996 yılında oynadığım oyunlar)
PC: 2004 yılında ilk toplattığım PC'deki oyunlar: COD 1, MOHAA(Medal of Honor Allied Assault), NFS Underground1, Wolf Einstein Return The Castle, Delta Force Black Hawk Down, NFS II SE, Midtown Madness, Age Of Empires.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230144) ~ 14 Şubat 2012 10:57
- 1
- 2