İlk Soruyu Ben Sorayım..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
rambo_33
26-06-2009, 17:48   |  #1  
rambo_33 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Microsoft, şimdiye kadar yayımladığı sürümlerin en kararlı ve görselliği en iyi olan sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Ve Windows7 çoğu kullanıcının beğenisini kazanmış durumda.. Microsoftun fiyat politikasını anlamıyorum ama(belli ki bir bildiği var), sorum şu:

Daha uygun fiyatlar belirleyip daha çok müşteri çekmek varken,  neden bu kadar uçuk fiyatlar geliyor?
Ben dar gelirli bir insan olduğum halde uygun fiyatlar verilseydi orjinal  ürün almayı planlıyordum.
Ama görünen o ki planlarımı gerçekleştiremeyeceğim.. Ben şahsen bu fiyatlar değişmezse linuxa geçiş yapacağım. Ve eminim bir çok kullanıcı benim gibi düşünüyordur. Yine de Microsoft a çalışmalarında başarılar dilerim..

Saygılar...  

           

İsmail Sahillioğlu

Microsoft
05-08-2009, 11:18   |  #2  
Microsoft
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Microsoft’un tüketicilere sunduğu her yeni yazılım ve donanım ürünü kapsamlı bir araştırma-geliştirme sürecinin ürünüdür. Her yıl 9,5 milyar dolarlık Ar-Ge yatırımıyla verimlilik artışı sunan ürünlere odaklanan Microsoft, dünya üzerindeki 1 milyar civarındaki Windows kullanıcısından online olarak aldığı geri bildirimleri değerlendirmekte, bu bilgiler ışığında geliştirdiği ürünlerin yeni sürümlerindeki yeni teknolojileri ve özellikleri zorlu bir test sürecinden geçirmektedir.

Windows 7 bu anlamda yeni nesil bir işletim sistemi olarak Microsoft teknolojisinin geldiği yeni bir aşamayı temsil ederken, tüketicilere yeni bir bilgisayar deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir. Yüksek sistem güvenilirliği, sistem açılışlarındaki performansı, daha uzun pil ömrü ve daha az uyarı ekranıyla Windows 7 çarpıcı bir değişim sunuyor. Windows 7 çoklu-temas teknolojisi, kullanıcının PC ekranında yapacağı birkaç parmak dokunuşuyla istediği dosyaya, bilgisayara veya cihaza saniyeler içinde erişmesini sağlıyor.

Kullanıcıların yaşamını kolaylaştıracak daha birçok katma değer ile gelecek olan Windows 7, önceki işletim sistemlerine göre bu gelişmiş içeriğine rağmen fiyatlama açısından tam tersine hatta onlarla aynı düzeyden fiyatlarla müşterilerimize sunulacak. Piyasaya çıkacak olan Windows 7 sürümlerimiz de 123-250 dolar liste fiyatları arasında müşterilerimize değişik satın alma seçenekleri sunacaktır.

Dolayısıyla değerli bir Windows kullanıcısı olarak size, gerek bilgi güvenliğiniz, gerekse işletim sisteminin diğer avantajlar ile performans itibarıyla karşılaştırma kabul etmeyen bir başka seçim yapmanızı önermeyiz.