arkadaşlar bendede harci diskimde bişeyler var eset samart security orjınal kullanıyorum 2yıllık :D diski takınca vürüs buluyo sonra ^silnmek istenen dosyaların bir kısmı çalışıyor veya diyer programlar tarıfında kullanıyor temizleme için yeniden başlatmanız gerekiyo ^ napcaz harddiskte büssürü şeyler var biçimlendirmeye kıyamıyorum
imdat :D
onuda denedim aynı şekile herşey degişen bişey yok
HİÇ BİRİNİ YAPMAYIN KOMPLE SİL ESETİ YÜKLEMEDEN ÖNCE ARA DESTEK HATTINI ORDAN YARDIM AL YAZILIMLA LİGİLİ Bİ SORUN O
arkadaşlar hepinize teşekür ederim öncelikle inanırmısın avanst sildiya yazıkya eset yaktın beni bide orjınal
Ben de uzun zaman esed kullandım,aslında bazen ciddi manada işe yarıyo bi keresinde bir dosya içinde virüs buldu aynı dosyayı kaspersky ile avira ile tarattım virüs bulamadılar,aradan tam 5 ay geçti şimdi norton internet security 2010 ile aynı dosyayı bi daha tarattım ve esedin bulduğu virüsleri buldu hayret ettim:)
bu güvenlik programlarının güvenirliği her zaman tartışılmıştır.ben ücretsiz deneme sürümlerini kullanıyorum(nasılsa paralıyada bulaşıyor parasızada). şimdi norton internet securty var 3 ay kullancam sonra kis veya kav deneyebilirim oda 1 ay . sırayla böyle kullanıcam zaten 6-7 ay sonra format zamanı gelir sonra sil baştan devam.... :D
Eset meset hikaye Silmiş gibi gosterıyo En iyi Pc hızlıysa Kaspersky Başka virüs programı tanımam
Ama Makınası iyi olmayan için nod 32 iyi bi tercih