Benim ufak bir isteğim var. İmzadaki resim boyutu çok küçük. En azından 500x100 olsa çok iyi olacak. Bunu yapabilir misiniz?
İmzadaki Resim Boyutu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Yapmazlar bende bir imza sığdırıcam diye 30 defa kırptıydım bi sefer sonunda pes ettim arkadaş bari koymayın onuda ne sığacak oraya ya :D adminler az isteklere kulak kabartsa olur.
Yapmazlar bende bir imza sığdırıcam diye 30 defa kırptıydım bi sefer sonunda pes ettim arkadaş bari koymayın onuda ne sığacak oraya ya :D adminler az isteklere kulak kabartsa olur.userbars.be'deki imzalar sığıyor ancaEskiden (2007-2008 gibi) forumda imza alanı sınırlı değildi ve bazı imzalar 1 sayfa uzunluğuna varıyordu bu sebeple imza alanına sınırlama getirildi.Son Düzenleme: padisah ~ 28 Temmuz 2013 01:20
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Birazda fazla sınırlamışlar ama ben yeni imza yaptım yinede sizce nasıl :D .
Not : çevrim içi üyeler kısmıyla bile sığmıyor tpüh böle imza yerine :D
Son Düzenleme: okinkurt ~ 28 Temmuz 2013 19:29
Birazda fazla sınırlamışlar ama ben yeni imza yaptım yinede sizce nasıl :D .Ama bazı üyelerde imza olayını abartmıştı imza aşağıya doğru uzayıp giderdi bazen sonraki mesaj ile arada 1-2 mesaj kadar imza oluyordu. (Bu bahsettiklerim 4-5 yıl kadar önceydi.)Not : çevrim içi üyeler kısmıyla bile sığmıyor tpüh böle imza yerine :