Eskiden herkes bilgisayarı açtığı gibi ilk messenger i açardı. Şimdi ise herkes ilkten facebook u açıyor canı sıkılırsa belki messengeri açıyor...
Ben messengerden sıkılmadım ve her gün girerim diyen kimler var. . .
ben :))
Eskiden herkes bilgisayarı açtığı gibi ilk messenger i açardı. Şimdi ise herkes ilkten facebook u açıyor canı sıkılırsa belki messengeri açıyor...
ben :))
ne işe yarıyordu o program...hatırlayamadım :D
işin espirisi bir tarafa eskiden yoğun olarak kullandığım bir program olmasına rağmen artık eski popülerliği yok... anlık mesajlaşma için şuan en pratik uygulama facebook, görüntülü görüşmeler içinde skype kullanıyorum..
bir zamanlar ICQ vardı...messanger onu tahtından etti...messanger'ın sonuda da facebook getirdi... ilerleyen zamanlarda facebook'tan daha hızlı ve pratik bir uygulama çıkar ortaya o zaman da kimse face'in yüzüne bakmaz...
Haklısınız ama messenger de sohbet bi farklı oluyor :)))
Akıllı telefonlar çıktığından beri artık kimse msn falan girdiği yok,ben böyle düşünüyorum,facebook da eskisi gibi sarmıyor artık, her işimi telden hallediyorum,akıllı telefonlar için whatsapp var popüler o işimi görüyor benim valla.
C:Hiçbiri
Msn haftada bir açarım yada akşamları arada bir gelen kutuma bakmak için bazı arkadaşlara hal hatır sormak için..
Facebook girer çıkarım en fazla 5-10 dakika bakarım ne var ne yok...
Genelde chip'e takılırım
Bir yandanda
Hayat Boş İndir Coş... diyorum
Oyun,program,film
xfire gayet güzel oyun oyna oyunda konus vs msn ede hayır dimiyim tabi :D
C:HiçbiriAynısını bende yapıyorum..
Msn haftada bir açarım yada akşamları arada bir gelen kutuma bakmak için bazı arkadaşlara hal hatır sormak için..
Facebook girer çıkarım en fazla 5-10 dakika bakarım ne var ne yok...
Genelde chip'e takılırım
Bir yandanda
Hayat Boş İndir Coş... diyorum
Oyun,program,film
Birde şu Messengerin seslerini özledim..Hani Biri Mesaj atınca ''dırıdın'' diye ses geliyordu.:D
bakarsın Facebook devri kapandı ozaman başka şeylere yöneliceğiz..
facebook devri erken kapanır inşalllah :D
msn işimi görüyor memnunum en sevmediğim site facebook zaten,ilk çıktığında açmayacam demiştim,facebookum yok ama şimdi bu durum utanç kaynağı olmuş halkımızın gözünde,''facebook un yok mu?aa neden yok?''bu laflar sinirimi bozar
msn işimi görüyor memnunum en sevmediğim site facebook zaten,ilk çıktığında açmayacam demiştim,facebookum yok ama şimdi bu durum utanç kaynağı olmuş halkımızın gözünde,''facebook un yok mu?aa neden yok?''bu laflar sinirimiaynen banada bu baskıyı yapmışlardı :D hesap açtık ama yinede msn diyenlerdeniz :D