Öncelikle Sealmlar.Anlatacağım konu biraz uzun olduğu için kusura bakmayın neyse konuya girelim.
Geçen akşam herzamanki gibi en iyi arkadaşım bilgisayarım ın düğmesine yine kibarca bastım.zaten işlemcim 2.6 dan 3.0ht yeni olmuştu.Mutluydum ama oda ne hoş geldiniz yazarken birden hata geldi ve hatada şunlar yazıyordu
svchost.exe 59gjn49tu409u a başvurdu(tabi bu sayıyı salladım).bellek written olamadı .bu uygulamayı sonlandırmak için tamam a basın dedi ve bastım.zaten pc m orda takıldı kaldı ve hayatımın ilk reset ini attım ama bu sefer bilgisayarım açılmadı.bios u geçti windows yazısınıda geçti ve tık.simsiyah ekranla karşı karşıya kaldım.üzülerek ve özenle windows cd mi taktım.(çünkü bu cd nin fiyatı bizim dükkanda sanırım 135 usd civarı öğrenci indirimi.)neyse ve başladım formata dosyaları yükledi format bölümünü geçtim yine dosya kopyalamaya başladı ve oda nesi.kocaman BAD_POOL_CALLER yazısı ve altında Bir sorun algılandı ve windows un hata görmemesi için windows kapatıldı dedi.ve hemen hayatımın 2 resetini attım yine aynı şey yine yine.en az bu hata 25 kez tekrarlandı.saat 02 13 sıraları şükür bu bölümü geçtim bu sefer tam format bitecek ayarlar kaydediliyor derken yine aynı hata 10 15 kere tekrarlandı.en sonunda 03 22 gibi işlem bitti.bu sefer başladım driver ları kurmaya ama oda nesi.tam kuracam reset kendi kendine.ne zaman işlem yapmaya kalksan güzel arkadaşım bana küfür edercesine resetleniyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyor.ama p3 800 bilgisayarım tıkır tıkır çalışıyor.sorun nedir lütfen bu sefer bi cevap yazın lütfen.lütfen.
SİSTEMİM
P4 3.0 HT PROCESSOR
ASROCK 775V88+ ANAKART
1024 MB RAM
80 GB SEAGATE HDD
256 MB FX 550 EKRAN KARTI.
MODERATÖR VE EDİTÖR ARKADAŞLAR SİZLERDE LÜTFEN YAZDIM EDİN NOLURSUNUZ!!
KOLAY GELSİN...
İnanılmaz Bir Sorun.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Üye
67 mesaj
Slm arkadaşım istersen makinanın hdd kablosunu ve diğer bağlantılarını kontrol et ve tekrar dene eğer yine olmaz ise hdd ni veya ramini değiştir birde öle dene veya anakartın bios güncelle
Yıllanmış Üye
555 mesaj
turkmen86Slm arkadaşım istersen makinanın hdd kablosunu ve diğer bağlantılarını kontrol et ve tekrar dene eğer yine olmaz ise hdd ni veya ramini değiştir birde öle dene veya anakartın bios güArkadaşım söylediklerine katılıyorum.Ama sorun büyük ihtimalle ram'dedir.Ram'i bir kontrol et.Böyle sorunlar genelde ramden kaynaklanıyor.