inanmayanlar için amd nin gücü...
Bazılarınız diyebilir, puanlar normal ama performansı mütiş.Ha 82 ekranda oynadık bf3 cal of dutuy bop 2, nfs moswanted, maxpayne 3, ve birçok oyun 30fps üzerindeydi.(ayarlar sonda)Gram takılma yoktu.Fakat 1080p çözünürlükte nolur bilemem.Bana göre bir oyunun en uygun ve güzel çözünürlügü 840*480 dir buda dvd formatıdır 16:9 oranı.
Maxpayne 3 den gerçekten etkilendim aynı eski max yeni çizim sanki acayip heyecanlı çok sevdim özellikle helikopter sahnesi, ve bazokayı mermi ile patlatmayı.Call of duty bop 2 aşırı geniş alan ve her pc ye hitap ediyor görüntüleri iyiydi kolayda oynadıgınızda, düşman mal gibi duruyor.Rehine taşımak saçma geldi, ayrıca 1.ci oyunuda 2.ci oyunuda kübada geçiyor kübalıları öldürüyorlar, çok saçma.Neden oyunlarda, mahsum halk ölmüyor ve Amerikaya, ingiltereye, saldırılmıyor anlamak mümkün degil.Sonuçta bir savaşta 2 tarafın askeride ölüyor fakat amerikalılar sanki ölümsüz 100 kişi öldüyor 1 kişi ölmüyor.Neden Newyorka rusya saldırmıyor.Yada çin.Yada küba, yada naziler, yada iran ırak suriye afkanistan, yada londraya.Naziler londrayı fransayı polonyayı harap ettiler.Türkiye 7 devleti denize döktü.Oyunlar bana amerikan popilizmi yapıyor, gibi geliyor.