İnanmıyorum

yasin_medieval
06-05-2009, 16:43   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

gusel demi? yorumlarinizi bekliyorum:)

mustafaasil66
06-05-2009, 17:03   |  #27  
Yıllanmış Üye
373 mesaj

Zaten iner iner ufak bi kısım kala tak diye durur kesilir ya adam cinnet gecirmez ise iyidir helede yüksek boyutlu dosyalar için

Pc_-_FiXeR
07-05-2009, 17:43   |  #28  
Yıllanmış Üye
553 mesaj

yazık etmişin.bence sen flashget ile yüksek boyutlu dosyaları indirme o tür programlara güven olmaz.
ne diyeyim geçmiş olsun arkadaşım.

akay15
08-05-2009, 00:26   |  #29  
Yıllanmış Üye
105 mesaj

ben de flashget ile salı gecesindan indirmeye başlamıştım, çarşamba sabah kalktığımda bilgisayar kapalıydı. indirme bitince bilgisayarı kapatacak şekilde ayarlamıştım. heyecanla bakayım derken bi baktım bilgisayar kapanmamış, sadece hdd'yi kapatmış, uykuya geçmiş yani. malesef önceden 2 saat sonra hdd kapat şeklinde ayarlamıştım bilgisayarı ve de unuttum bunu, dosyanın da %80 küsürü inmiş. tekrar devam ettireyim dedim hemen devam etti. güç seçeneklerinden hdd yi hiç kapanmayacak şekilde ayarladım ve okula gittim. öğleden sonra 3 gibi geldiğimde bu sefer de %99'da kalmış ve de dosya üzerinde çarpı işareti vardı. bu sefer gitti dedim ama tekrar kaldığı yerden indirmeye çalıştım. bağlantım kotalı olduğundan dolayı :) 10 dan fazla deneme sonucunda indirmeye tekrar kaldığı yerden devam edip bitirdi.

uzun lafın özü; dosyayı silmediysen kalsın, kurtarabilirsin onu. dünyada milyonlarca kişinin indireceğini düşünerek site yoğunluğundan dolayı bağlanmakta sıkıntılar olabilir dedim ve de kurtardım. tekrar deneyerek kurtarabilirsin sen de.

Son Düzenleme: akay15 ~ 08 Mayıs 2009 00:28