Arkadaşlar Win 7 saat 10.00 dan beri indiriyorum
flashGet le şuan
2,36 GB.
2,34 GB.
yani 2 mb kalmışken durdu ve Carpı -X- gözteriyor
start diyorum olmuyor
Ne yapmam lazım Yenidenmi yüklüyecem
Sağ olun Akşam Evde Kuracaktım Hevesim kursağımda Kaldı.
İnanmıyorum
- 1
- 2
Eyvallah Ne Yapalım Çanım sağ olsun
YArın yine denerim artık
şakirmArkadaşlar Win 7 saat 10.00 dan beri indiriyorumİşte download manager'ı o yüzden yapmışlar. Yarıda kesilirse baştan başlamamak için...
flashGet le şuan
2,36 GB.
2,34 GB.
start diyorum olmuyor
rapidshare linklerini bulup öyle indirmeyi dene :)
ben rapide attım isteyen varsa pm atım bu sabahkı surum
benimki de yeni bitti. Dvd çekiyorum. Birazdan konu açacam. Geçmiş olsun
ben iki versionuda 3 dk da indirdim :D Bulgaristanın gozunu sevem..ayrıca kurdumda..hem xp hem win7 x64 kullanıyorum artık
he bende türkiye ist 32 bitte indirdim canımı verim en büyük türkiyem
dostum bendede aynı sorunrdı ama windows 7 tam olarak indirildi son anda çarpı diye gösteriyor ama tam olarak indirmiş
şakirmArkadaşlar Win 7 saat 10.00 dan beri indiriyorumdostum sakın silme indirdiğini çünkü doğru indiriyo fakat yarıda kalmış olarak gösteriyor senin indirdiğin doğru benimde aynı şey başıma geldi fakat tam olarak indirmiş inşallah silmemişsindir
flashGet le şuan
2,36 GB.
2,34 GB.
start diyorum olmuyor
flashget'i hiç kullanmadım ama DAP'ta sağ tıklayınca farklı kaynaklar bulmayı sağlayan bir özellik vardı(adını tam hatırlamıyorum), sende ona bi sağ tıkla, başka link, kaynak vs. bulmayla ilgili bir içerik varsa ona tıkla ve dene.
Aynısı benimde başıma geldi. Şimdi tekrardan deniyorum umarım aynı sorun yaşamam tekrardan
arkadaşlar flash get tam biteceği sıra hata veriyor ama windows 7 yi tam indiryor benimde öyle oldu ama windows 7 yi sorunsuz bir şekilde bilgisayarıma yükledim inşallah silmemişsinizdir indirdiğiniz dosyayı
şakirmArkadaşlar Win 7 saat 10.00 dan beri indiriyorumArkadaşım bağlantıyı silme sadece flashget te sag tıkla bağlantının üzerindeyken adresi doğrula de biraz harddisk kasar bekle 4 5 dakka içinde tekrar indirmeye devam eder.
flashGet le şuan
2,36 GB.
2,34 GB.
start diyorum olmuyor
gece 03 te indirmeye başla ya da 04 te yarım saatte iner
ben flashget kullanıyorum yarıda kalmaz kapatıp acsan dahi pc yi kaldıgı yerden devam eder büyük ihtimal indirir.
arkadaşım bilgisayarınla microsoft arasında bağlantı kopmuş bak kesilmiş demiyorum kopmuş bu yüzden malesef ve maleseff baştann:(
Ben Direk MS'un Kendi Sitesinden İndirdim . 1 Saat 30 Dakika Sürdü . Kendi Download Manager Diye Eklentisi War Onla İndirdi .
1 Yere 5 kez Bağlanıyor .
- 1
- 2