arkadadaşlar benim modem inca AMX-CA84R 4 port,şimdiye kadar bir sorun çıkarmamıştı ama geçen gün açtığımda dsl lambası hiç yanmıyodu bende ttneti aradım acaba bağlantıda bir sorun varmı diye onlarda bir sorun gözükmüyo dediler bende deneme amaçlı başka modem taktım onunla internete girdim yani bağlantıda sorun yok ama diğer incada dsl lambası hiç yanmıyor diğer lambaları yanıyor ama dsl de tık yok neden olabilir acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz?
İnca AMX-CA84R modem sorunu!
ışık belki bozulmuşolabilir düşme yada çarpma gibi bir etki oldu mu modeme dostum yada aşırı sıcağa mahrus kalmışsa belki ondan olmuş yada tozdan olmuş olabilir dene
dediğin gibi bişey olmadı sahurda girdim internete sabah kalktım açtığımda böyle oldu yani herhangi darbeye yada aşırı sıcağa falan olamaz zaten saatlerce nette kalan biri değilim en fazla bir iki saat durduk yere olan bi arıza hala anlayamadım niye böle olduğunu
hocam hız tarifenizde değişiklik yapılmış olabilir mi? yapılmışsa ve modem desteklemediği için bağlanamıyor olabilir. yani ADSL2/2+ desteği yoksa ve TT 4Mb yapmışsa (bazen haber vermeden yapabiliyorlar) modem bağlantı kuramaz.
önerim modemi resetleyip (fabrika ayarlarına getirip) tekrar bağlanmayı denemelisiniz. bu arada tarifenizi de kontrol ettirirseniz bu sorunun olup olmadığınıda anlayabilirsiniz.