INCA AR7WRD Kablosuz Modem Sorunu

ahmetyavuz
17-05-2011, 17:26   |  #1  
ahmetyavuz avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
163 mesaj

İyi günler beyler

elimizde inca ar7wrd kablosuz modem var.. Modemde WLAN arada bir gidiyor.. Elektrik kesilip geldiği zaman WLAN harici hepsi geliyor modem arayüzünden AP yi Disable/Enable yaptığımız zaman WLAN geliyor ama diğer türlü modemi kapatıp açınca WLAN gelmiyor.. Sorun Neydedir.. Modem öldü mü yoksa halen gazi mi :)

ekran kartı
17-05-2011, 18:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Tam anlamadım ama modemi kapatıp açınca kablosuz bağlantı hemen aktifleşmez. 0-60 saniye arası bir süre geçebilir. 

WLAN kesiliyor demişsiniz. Bilgisayarda "Kablosuz Ağ Bağlantısı Kesildi" gibi görülüyor mu? Yani modemle ilişki tamamen kesiliyor mu?

Ayrıca modemi fabrika ayarlarına getirmeyi de deneyin.

emre__
17-05-2011, 18:58   |  #3  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

aynı sorun yiyenin modeminde de var durduk yere ağ bağlantısı kopuyo modemi yeniden başlatınca geri geliyo sonra gene kopuyo taş çatlasın 15 dakika bende evdeki modemi götürdüm kütür kütür çalışıyor (kablo nete geçince boşa çıktı :D) kopma felan yok ttnet in hediyesi huawei modem bakalım şimdi böyle kullanıyorlan bendeki biraz takozdu pikatel airties 101 :D gitsin gidebildiği kadar

ahmetyavuz
17-05-2011, 20:02   |  #4  
ahmetyavuz avatarı
OP Yıllanmış Üye
163 mesaj
Alıntı: ekran kartı  
Tam anlamadım ama modemi kapatıp açınca kablosuz bağlantı hemen aktifleşmez. 0-60 saniye arası bir süre geçebilir. 

WLAN kesiliyor demişsiniz. Bilgisayarda "Kablosuz Ağ Bağlantısı Kesildi" gibi görülüyor mu? Yani modemle ilişki tamamen kesiliyor mu?

Ayrıca modemi fabrika ayarlarına getirmeyi de deneyin.

Modemi Kapatıp Açtıktan Sonra İstersen 24 Saat Bekle Yinede Gelmiyor.. Bununku 60 Sn lik bir mesele değil..

WLAN Kesiliyor derken Modemin WLAN Işığı sonüyor ben dahil kim Wi-Fi ile bağlanıyorsa Ağ Bağlantısı Kesiliyor.. Ve Modem Arayüzünden Ap Dİsable/Enable Yapana Kadarda Gelmiyor..

Modemi Fabrika Ayarlarına Kaç Kez Aldık Ama Nafile.. :(

ekran kartı
18-05-2011, 23:05   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

O zaman modem emekliye ayrılmak istiyor demektir. Son çare olarak firmware'ı güncelleniyorsa güncellemeyi deneyin.

ahmetyavuz
19-05-2011, 00:15   |  #6  
ahmetyavuz avatarı
OP Yıllanmış Üye
163 mesaj
Alıntı: ekran kartı  
O zaman modem emekliye ayrılmak istiyor demektir. Son çare olarak firmware'ı güncelleniyorsa güncellemeyi deneyin.
Yeni modem almaya karar verdik.. TTNET'in modem kampanyasından.. Airties Modem Alacağız..

Yardımların İçin sağolasın